ΕΛΛΑΔΑ

IKA: 6 άτομα επιτροπή για ένα φωτοτυπικό!

IKA: 6 άτομα επιτροπή για ένα φωτοτυπικό!

Αθάνατη Ελλάδα - Την ώρα που το ΙΚΑ δεν μπορεί να καταβάλλει ούτε τις συντάξεις λόγω έλλειψης προσωπικού, φτιάχνουν επιτροπές για να παρακολουθούν τα μηχανήματα!

Τελικά αποδεικνύεται περίτρανα ότι η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο: Στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Ορεστιάδας η διευθύντρια έφτιαξε 6μελή επιτροπή υπαλλήλων για να παρακολουθούν αν λειτουργεί σωστά το φωτοτυπικό μηχάνημα.

Όχι, δεν πρόκειται για κινηματογραφική ταινία παρωδίας. Είναι αληθινό περιστατικό και συνέβη στην Ελλάδα του 2015.

Στην Ελλάδα που κόβει με εντολή των δανειστών τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις.

Στην Ελλάδα που δυσκολεύεται να καταβάλλει συντάξεις, επειδή το προσωπικό έχει μειωθεί σχεδόν κατά 50% σε σχέση με το 2009 και οι συντάξεις εκδίδονται ακόμα και με 22 μήνες καθυστέρηση σε ορισμένα υποκαταστήματα.

Σε αυτή την Ελλάδα, όπως μπορείτε να δείτε από το έγγραφο, η διευθύντρια του υποκαταστήματος του ασφαλιστικού ταμείου των μισθωτών στην Ορεστιάδα αποφάσισε στις 2 Ιουνίου 2015 τη συγκρότηση «επιτροπής» με αρμοδιότητα «την παρακολούθηση της σωστής λειτουργίας του φωτοτυπικού μηχανήματος» της εν λόγω υπηρεσίας.

Αυτό αναφέρει έγγραφο της επικεφαλής του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στην ακριτική πόλη το οποίο δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια» στις 28 Αυγούστου.

Δείτε το έγγραφο στο gallery και θα καταλάβετε!!!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά η «επιτροπή» έχει έξι μέλη, τρία «τακτικά» και τρία «αναπληρωματικά».

Μετά από αυτό γίνεται αντιληπτό το γιατί η χώρα έφτασε εδώ που έφτασε, αλλά και γιατί δεν μπορεί να βγει από το τέλμα και το βούρκο της ύφεσης.

Αυτά τα περιστατικά κρατούν την Ελλάδα στο περιθώριο, αμαυρώνουν την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό και αδικούν όλους αυτούς τους υπαλλήλους του δημοσίου που δίνουν και την ψυχή τους για να αποδείξουν ότι η κρατική μηχανή μπορεί να παρέχει σοβαρές υπηρεσίες.

Σχετικές ειδήσεις