ΕΛΛΑΔΑ

«Αποθήκη ψυχών» η Ελλάδα - Σχεδιάζουν hotspots σε κάθε δήμο

«Αποθήκη ψυχών» η Ελλάδα - Σχεδιάζουν hotspots σε κάθε δήμο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το «ύποπτο» και «βρώμικο» σχέδιο της Ε.Ε. να καταστήσει την Ελλάδα «αποθήκη μεταναστών» της Ευρώπης.

Η εξαθλιωμένη χώρα μας καλείται να φιλοξενήσει επ' αόριστον πρόσφυγες και μετανάστες σε όλη την Επικράτεια

Η εξαθλιωμένη Ελλάδα καλείται να φιλοξενήσει επ’ αόριστον πρόσφυγες και μετανάστες, γεγονός που πρακτικά και οικονομικά είναι αδύνατον.

Καθημερινά φτάνουν από την Τουρκία εκατοντάδες εξαθλιωμένοι πρόσφυγες προς την Ελλάδα και στην συνέχεια κινούνται προς τις ευρωπαϊκές χώρες. Τώρα όμως οι εταίροι θέλουν να σταματήσουν την ροή προς την αυλή τους.

Η άποψη περί μιας Ελλάδος «αποθήκης ψυχών» επιβεβαιώνεται και από την δημιουργία ειδικών κέντρων σε νησιά και Αθήνα. Οι Ευρωπαίοι ωστόσο θέλουν να τελειώνουν με αυτό το ζήτημα το συντομότερο και βρίσκουν την Ελλάδα ως «εύκολο θύμα» για τις φορτώσουν όλες τις ψυχές που καταφτάνουν από τα παράλια. Όπως και με την οικονομική κρίση, η Ελλάδα χρησιμοποιείται σαν αποδιοπομπαίος τράγος για το χάος που άλλοι δημιούργησαν.

Θέλουν hotspots σε όλη τη χώρα

Οι Ευρωπαίοι θέλουν να γίνει η Ελλάδα ένα απέραντο κέντρο κράτησης μεταναστών. Η τελευταία τους πρόταση είναι να δημιουργηθούν μικρά hotspots σε κάθε νομό της χώρας.

Ακολουθούν, δηλαδή, για μια κόμη φορά τη λογική «μακριά από την αυλή μου και όπου θέλει ας είναι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τίποτα, γιατί, για μια ακόμη φορά στην ιστορία, η γεωπολιτική της θέση δεν είναι πλεονέκτημα αλλά μειονέκτημα. Ο κάθε πρόσφυγας μπορεί να έρθει κολυμπώντας, αλλά αν τα βόρεια σύνορα κλείσουν -όπως επιχειρείται σήμερα- θα εγκλωβιστεί στην Ελλάδα. Η Τουρκία έχει αυτό το πλεονέκτημα και για αυτό οι Ευρωπαίοι κάνουν τεμενάδες στον Ερντογάν.

Σχετικές ειδήσεις