ΕΛΛΑΔΑ

Ειδομένη: Άρχισε να οργώνει χωράφι στον καταυλισμό - Ιστορία με πλούσιο παρασκήνιο! (Vid)

Ειδομένη: Άρχισε να οργώνει χωράφι στον καταυλισμό - Ιστορία με πλούσιο παρασκήνιο! (Vid)

Αναστάτωση προκλήθηκε στον καταυλισμό προσφύγων στην Ειδομένη όταν αγρότης - ιδιοκτήτης χωραφιών (και όχι μόνον) όπου έχουν στήσει τις σκηνές τους οι πρόσφυγες, άρχισε να οργώνει... live (!) με τρακτέρ, ανάμεσα από τις σκηνές. Η ιστορία έχει πλούσιο παρασκήνιο...

Αμέσως επενέβη η αστυνομία και τον σταμάτησε, προκειμένου να μην κινδυνεύσει η ζωή προσφύγων, ενηλίκων και παιδιών, που ήταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο.

«Περίμενα αρκετό καιρό. Καταλαβαίνω τον κόσμο που είναι εδώ, αλλά πρέπει κι εγώ να ζήσω» είπε ο αγρότης Λάζαρος Ούλης, ιδιοκτήτης των 72 στρεμμάτων περιμετρικά του καταυλισμού όπου έχουν αναπτύξει οι πρόσφυγες εκατοντάδες σκηνές.

«Θα δώσω διορία μερικές μέρες. Με διώχνει το Δημόσιο από το δικό μου χωράφι» πρόσθεσε ο ίδιος, προειδοποιώντας ότι αν δεν λυθεί το πρόβλημα, το Σάββατο το πρωί αγρότες της περιοχής θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Πάντως την ώρα που πήγαινε να... οργώσει τον... καταυλισμό, υπήρχε σε εξέλιξη ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση.

agrotis

Δείτε τι δήλωνε ο ίδιος πριν από μερικές ημέρες

Ως φαίνεται, όμως, ο Λάζαρος Ούλης δεν είναι μόνον αγρότης. Όπως προκύπτει από δηλώσεις του ίδιου στον Alpha 96,5, είναι ιδιοκτήτης καντίνας στην Ειδομένη!

Δήλωνε τον Νοέμβριο του 2015: «Εγώ είμαι από τον Απρίλη μήνα σε αυτό τον χώρο που κινούνται οι μετανάστες. Αυτοί οι μετανάστες που τώρα θέλουν να πάνε στην Ευρώπη δεν ταλαιπωρούνται, αλλά οι προηγούμενοι πέρασαν μεγάλη ταλαιπωρία και βροχή και κρύο και χιόνι»!!!