ΕΛΛΑΔΑ

Ο ήλιος παίζει με τα σύννεφα!

Ο ήλιος παίζει με τα σύννεφα!
Γυαλιά ηλίου και αντηλιακό ή… ομπρέλες για τη βροχή; Καλό είναι να είστε έτοιμοι για όλα, καθώς ο ήλιος φαίνεται πως παίζει κρυφτούλι...

Γυαλιά ηλίου και αντηλιακό ή… ομπρέλες για τη βροχή; Καλό είναι να είστε έτοιμοι για όλα, καθώς ο ήλιος φαίνεται πως παίζει κρυφτούλι πίσω από τα σύννεφα! Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα, Τρίτη, με πρόσκαιρους όμβρους στα βόρεια κυρίως ορεινά το μεσημέρι - απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί μέχρι 6 μποφόρ στα νότια πελάγη.

Στην Αττική αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, δεν αποκλείεται το μεσημέρι να βρέξει τοπικά με πιθανότητα για πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και το απόγευμα νότιοι μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα ορεινά της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης το μεσημέρι - απόγευμα. Άνεμοι: μεταβλητοί 4 και στα ανατολικά νότιοι μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες αρχικά στο ιόνιο και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα. Πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της ηπείρου και της δυτικής στερεάς.

Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα βόρεια.

Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αίθριος.

Άνεμοι: δυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αίθριος.

Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο, Τετάρτη, ο υδράργυρος θα παρουσιάσει μικρή άνοδο!