ΕΛΛΑΔΑ

Πάσχα 2016: Η συνταγή για την παραδοσιακή μαγειρίτσα της Θεσσαλίας

Πάσχα 2016: Η συνταγή για την παραδοσιακή μαγειρίτσα της Θεσσαλίας

Μια παραδοσιακή μεν, αλλά διαφορετική συνταγή για μαγειρίτσα προτείνει η Ελένη Ψυχούλη, για το δείπνο μας το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μετά την Ανάσταση.

Πρόκειται για την παραδοσιακή συνταγή της Θεσσαλίας για το πιο χαρακτηριστικό πασχαλινό πιάτο, που όμως διαφέρει λίγο από την κλασική μαγειρίτσα που φτιάχνουν στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr