ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κουρουμπλής υπόσχεται ότι δεν θα «ξαναψεκάσουν» τους συνταξιούχους

Ο Κουρουμπλής υπόσχεται ότι δεν θα «ξαναψεκάσουν» τους συνταξιούχους
Μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει τόσο στην κοινωνία, όσο και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση των συνταξιούχων από τα ΜΑΤ, το ένα μετά το άλλο τα κυβερνητικά στελέχη σπεύδουν να δηλώσουν τη "μεταμέλειά" τους.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν θα επαναληφθούν αυτά τα γεγονότα. Δεν χρειάζεται να υπάρχει τίποτα, ούτε κλούβα, ο κόσμος έχει δικαίωμα να διαδηλώνει. Δεν έχει κανένα λόγο ούτε το Μαξίμου να φοβάται, ούτε κανείς».

«Το ΔΝΤ σήμερα λέει ότι θα υπάρξει ανάπτυξη 2,8%. Σε εκείνο που συμφωνούμε αυτήν τη στιγμή και με το ΔΝΤ είναι ότι πρέπει να γίνει ρύθμιση του χρέους» σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών.

«Είμαι βέβαιος ότι με τις προσπάθειες που γίνονται και τη διάθεση που δείχνει η κυβέρνηση θα φτάσουμε στη ρύθμιση του χρέους», ανέφερε και πρόσθεσε: «Είμαι πάντοτε υπέρ του ότι οι δύο θεσμικοί παράγοντες πρέπει να συνομιλούν τακτικά. Ο πρωθυπουργός έχει στείλει ανοικτή πρόσκληση στον κ. Μητσοτάκη, όποτε κρίνει ότι πρέπει να συζητήσουν, τότε θα πρέπει να συζητήσουν. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται υπέρβαση από όλους».

Σχετικές ειδήσεις