ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην Πάτρα για τον 17χρονο Αντώνη: Τα συγκινητικά μηνύματα των φίλων του

Θρήνος στην Πάτρα για τον 17χρονο Αντώνη: Τα συγκινητικά μηνύματα των φίλων του

Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Πάτρας για τον άδικο χαμό του 17χρονου Αντώνη Σταματελάτου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν δύο αυτοκίνητα παρέσυραν το βράδυ του Σαββάτου (24/06/2017) τον ίδιο και το ποδήλατό του στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Κορίνθου.

Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, φίλοι του Αντώνη αφήνουν συγκινητικά μηνύματα, αδυνατώντας να πιστέψουν πώς έγινε το κακό και ότι ο φίλος τους δεν βρίσκεται πλέον κοντά τους.

Διαβάστε παρακάτω αυτούσια τα συγκινητικά μηνύματα:

«Ακομα δν μπορω να το πιστεψω αυτο που εχει γινει...
Εφυγες στα ξαφνικα...
Καλο ταξιδι φιλε μ....
Εισουν το καλυτερο παιδι
Θα σε σκεφτομαστε παντα.....»
«Καλό Ταξίδι
Κουράγιο στην οικογένεια του!!!!»

«Ματάκια μου όμορφα έφυγες μακριά μου και δεν θα σε αγγίξω ποτέ ξανά δεν θα ακούω τι φωνή σου πλέον να με αποκαλεί «κοριτσάκι μου» με λυπεί πολύ όλο αυτό που δεν θα ξανανιωσω την αγκαλιά σου στο σώμα μου... Δεν περίμενα ότι θα σε χάσω τόσο γρήγορα τόσο ξαφνικά κάναμε όνειρα τόσα όνειρα ...ονειρα που ποτέ δεν θα εκπληρωθούν και θα μείνουν στα λόγια δυστυχώς...σαγαπαω και πάντα θα σαγαπαω δεν αμφισβήτησες ποτέ την αγάπη μου για εσένα γιατί ήταν τόσο αληθινή που αν ήσουν εδώ θα μπορούσα να σου δώσω ακόμα περισσότερη...δεν θα σε ξεχάσω ΠΟΤΕ θα κατοικείς πάντα στην καρδιά μου και το μυαλό μου και ας μην είσαι πλάι μου...καλο ταξίδι αγγελούδι μου!»

«Καλό ταξίδι Αντώνη»

Με πληροφορίες και φωτό: Patrastimes.gr