ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στα Φάρσαλα: Στο νοσοκομείο 27χρονη που δέχτηκε επίθεση από πιτ μπουλ

Σοκ στα Φάρσαλα: Στο νοσοκομείο 27χρονη που δέχτηκε επίθεση από πιτ μπουλ

Επίθεση από δύο σκυλιά πιτ μπουλ δέχτηκε μία 27χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία, ενώ περπατούσε σε δρόμο στη Βαμβακού Φαρσάλων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη, όταν τα δύο σκυλιά βγήκαν από την αυλή του σπιτιού, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν δεμένα. Τα πιτ μπουλ επιτέθηκαν στην 27χρονη και την δάγκωσαν στην αριστερή ωμοπλάτη, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η 58χρονη ιδιοκτήτρια των σκυλιών και ο σύζυγός της αντιλήφθηκαν το περιστατικό και έσπευσαν να βοηθήσουν την 27χρονη, απομακρύνοντας τα πιτ μπουλ.

Ο σύζυγος μετέφερε την γυναίκα στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και νοσηλεύεται.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε χθες στην αστυνομία από οικείους της 27χρονης, με αποτέλεσμα αστυνομικοί του ΑΤ Φαρσάλων να συλλάβουν την 58χρονη ιδιοκτήτρια των δύο σκύλων, η οποία και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Σχετικές ειδήσεις