ΕΛΛΑΔΑ

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας από σήμερα (10/1) στην Εγνατία οδό

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας από σήμερα (10/1) στην Εγνατία οδό

Διακοπές κυκλοφορίας μικρής διάρκειας στο οδικό τμήμα από τον Α/Κ Κλειδίου προς τον Α/Κ Πολυμύλου, για την ασφαλή μετακίνηση φαλάγγων φορτηγών μεταφοράς υπερμεγεθών εξαρτημάτων από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης προς τη νέα Ατμοηλεκτρική Μονάδα Πτολεμαΐδα V της ΔΕΗ ανακοίνωσε για την Τετάρτη και την Πέμπτη η «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.».

Συγκεκριμένα, κατά τις νυχτερινές ώρες θα μετακινηθούν τα υπερμεγέθη οχήματα στο οδικό τμήμα από τον Λιμένα Θεσσαλονίκης μέχρι το σταθμό διοδίων Μαλγάρων και τον Α/Κ Κλειδίου, καταλαμβάνοντας κατά την κίνησή τους τις δύο δεξιές εκ των τριών λωρίδων κυκλοφορίας καθώς και τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης.

Μετά την ανατολή του ηλίου (07:40) θα διακοπεί αρχικώς η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Βέροια στο οδικό τμήμα Α/Κ Κλειδίου μέχρι Α/Κ Νησελίου/Αλεξάνδρειας (χ.θ. Η-276,2) για χρονικό διάστημα μέχρι 30 λεπτά της ώρας. Κατά το διάστημα αυτό η κυκλοφορία από Θεσσαλονίκη προς Βέροια θα εκτρέπεται από τον Α/Κ Αξιού (τμήμα Χαλάστρα ? Αγ. Αθανάσιος της Εθνικής Οδού 1 και τμήμα Χαλκηδόνα ? Αλεξάνδρεια της παλαιάς Εθνικής Οδού 1) καθώς και από τον Α/Κ Ιωνίας Κ2 (τμήμα Θεσσαλονίκη ? Χαλκηδόνα της Εθνικής Οδού 1 και τμήμα Χαλκηδόνα ? Αλεξάνδρεια της παλαιάς Εθνικής Οδού 1).

Ακολούθως θα διακοπεί η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Βέροια στο οδικό τμήμα από Α/Κ Νησελίου/Αλεξάνδρειας (χ.θ. Η-276,2) μέχρι Α/Κ Βέροιας (χ.θ. Η-253,0) για χρονικό διάστημα μέχρι 45 λεπτά της ώρας. Κατά το διάστημα αυτό η κυκλοφορία προς Βέροια θα εκτρέπεται από τον Α/Κ Νησελίου/Αλεξάνδρειας (τμήμα Αλεξάνδρεια ? Βέροια της Εθνικής Οδού 4).

Τέλος, θα διακοπεί η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Κοζάνη στο οδικό τμήμα από Α/Κ Βέροιας (χ.θ. Η-253,0) μέχρι Α/Κ Πολυμύλου (χ.θ. Η-227,0) για χρονικό διάστημα μέχρι 90 λεπτά της ώρας. Κατά το διάστημα αυτό η κυκλοφορία των επιβατικών οχημάτων θα εκτρέπεται από τον Α/Κ Βέροιας στο τμήμα Βέροια ? Πολύμυλος της Εθνικής Οδού 4 και των οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στην Επαρχιακή Οδό 1 Ημαθίας, τμήμα Βέροια - Σ.Σ. Νάουσας προς Σκύδρα.

Για πληροφορίες σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες επί της Εγνατίας Οδού μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 1077.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων