ΕΛΛΑΔΑ

Κακός χαμός στην Πρέβεζα με αυτό που έκανε πασίγνωστη χορεύτρια σε αστυνομικούς!

Κακός χαμός στην Πρέβεζα με αυτό που έκανε πασίγνωστη χορεύτρια σε αστυνομικούς!

Μπελάδες με το... Νόμο είχε την Κυριακή (12/08), μία από τις πιο εντυπωσιακές και πληθωρικές χορεύτριες των ελληνικών clubs.

Η «καυτή» ξανθιά, που κάνει περιοδεία αυτές τις ημέρες στη Δυτική Ελλάδα, βρέθηκε -έστω και για λίγο - με χειροπέδες!

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στην Πρέβεζα, όπου το προηγούμενο βράδυ η πληθωρική χορεύτρια είχε εντυπωσιάσει τους θαμώνες γνωστού νυχτερινού κέντρου με το σόου και τα... προσόντα της!

Όλα άρχισαν όταν παρά τις επαναλαμβανόμενες οχλήσεις από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου να αφήσει το δωμάτιο, καθώς όφειλε να κάνει check out στις 12:00, η χορεύτρια, όχι μόνο δεν έφευγε, αλλά κάποια στιγμή κατέβασε και το ακουστικό του τηλεφώνου για να μην την... ενοχλούν!

Για ώρες μάλιστα περίμενε να μπει στο δωμάτιο άλλο άτομο που είχε κάνει κράτηση!

Γύρω στις 15:30 ο διευθυντής του ξενοδοχείου αναγκάστηκε να καλέσει την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί ανέβηκαν στο δωμάτιο της, μαζί με τον ιδιοκτήτη, χτύπησαν την πόρτα του δωματίου και ανακοίνωσαν την ιδιότητα τους. Τότε η πληθωρική χορεύτρια βγήκε σε έξαλλη κατάσταση, τους... στόλισε κανονικότατα και επιτέθηκε εναντίον των αστυνομικών, τραυματίζοντας ελαφρά τον έναν. Έτσι βρέθηκε με χειροπέδες -έστω και για λίγες ώρες-, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο δωμάτιο βρέθηκε και μικροποσότητα χασίς!

Μετά από κάποιες ώρες και με τη μεσολάβηση δικηγόρων, η εντυπωσιακή νεαρά αφέθηκε ελεύθερη και συνέχισε την περιοδεία της σε κοντινό νησί, όπου εμφανίστηκε το ίδιο βράδυ! Σε μία σιβυλλική της ανάρτηση στο Facebook, έγραψε: «Δεν μπορώ να κρατήσω κακία σε κανέναν... Δεν το χωράει η ψυχή μου»!

«Την 12.8.18 και ώρα 15:30 αστυνομικοί της υπηρεσίας μας μετέβησαν κατόπιν τηλεφωνικής κλήσης από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου με την επωνυμία (σ.σ αναφέρεται το όνομα) για ένοικο του ξενοδοχείου η οποία δεν είχε αποχωρήσει από το δωμάτιο της την 12:00 ώρα ως όφειλε και δεν απαντούσε στις κλήσεις του ξενοδόχου», αναφέρει το διαβιβαστικό ενώ στις επόμενες γραμμές περιγράφεται αναλυτικά η άγρια επίθεση που πραγματοποίησε η χορεύτρια εναντίον των αστυνομικών «Κατά την άφιξη των αστυνομικών η ανωτέρω κατηγορούμενη εξήλθε του δωματίου της και επιτέθηκε σε βάρος των αστυνομικών δαγκώνοντας και τραυματίζοντας τον ένα εξ αυτών στον καρπό του αριστερού χεριού. Κατόπιν αυτού, συνελήφθη και σε νομότυπη έρευνα που διεξήχθη σε βάρος της βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης (χασίς) συνολικού βάρους 1.6 γραμμαρίων».

Πηγή dete.gr