ΕΛΛΑΔΑ

Μαχαίρωσε θανάσιμα τον συγκάτοικό του!

Μαχαίρωσε θανάσιμα τον συγκάτοικό του!

Ξεδιπλώθηκε το κουβάρι της υπόθεσης της άγριας δολοφονίας του 26χρονου Πακιστανού στις 10 Αυγούστου στην περιοχή Μύτικα Χαλκίδας.

Ο άνθρωπος που σήκωσε το μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα ήταν ο ίδιος ο συγκάτοικός του. Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης, ένας Πακιστανός 27ετών κρατείτο για να απελαθεί από την χώρα μας είχε και συνεργό, τον οποίο αναζητούν οι Αρχές.

Το χρονικό της δολοφονίας

Όλα ξεκίνησαν στις 10 Αυγούστου όταν ο δράστης με τη βοήθεια του συνεργού του ανέμεναν τον 26χρονο στην αυλή του σπιτιού και όταν αυτός επέστρεψε με το ποδήλατό του, του επιτέθηκαν με μαχαίρι και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το Lamiareport.gr εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι, μετέφεραν το πτώμα του 26χρονου σε απόσταση 50 περίπου μέτρων και το πέταξαν στο χαντάκι, όπου βρέθηκε μετά από τέσσερις ημέρες.

Επίσης, όπως προέκυψε, αρχικά οι δράστες, προκειμένου να δυσχεράνουν και να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, «σκηνοθέτησαν» το τόπο του εγκλήματος, τοποθετώντας το ποδήλατό του σε σημείο διαμετρικά αντίθετο ως προς το σπίτι, εξαφανίζοντας κάθε στοιχείο της ανθρωποκτονίας από τον περιβάλλοντα χώρο.

Οι αστυνομικοί όμως κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του και ο εισαγγελέας εξέδωσε ένταλμα σύλληψης, ενώ αναζητείται και ο συνεργός του.