ΕΛΛΑΔΑ

Όχι του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου στο «χαράτσι»

Όχι του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου στο «χαράτσι»

Την αντίθεση του στα «χαράτσια» που αποστέλλονται με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ εκφράζει με ανακοίνωση του ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου, τονίζοντας παράλληλα ότι θα υποστηρίξει με κάθε τρόπο όσους αρνούνται να τα πληρώσουν μέχρι την κατάργησή τους.

Σύμφωνα με το www.aigialeianews.gr, στην ανακοίνωση του ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου εκφράζει την κάθετη αντίθεση του στα νέα φοροεισπρακτικά μέτρα, τα λεγόμενα χαράτσια που αποστέλλονται με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Καταγγέλλει σαν βάρβαρη και εγκληματική κάθε διακοπή ρεύματος σε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο, μικροεπαγγελματία, σπουδαστή που αρνείται να πληρώσει είτε γιατί δεν μπορεί είτε γιατί συνειδητά αρνείται.

Η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος που είναι κοινωνικό αγαθό, δεν μπορεί να στερηθεί από κανέναν γιατί θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη συντήρησης φαρμάκων, παροχής οξυγόνου, άλλων θεραπευτικών μέσων.

Στηρίζουμε κάθε συλλογική δράση ενάντια στα αντισυνταγματικά και άδικα φοροεισπρακτικά μέτρα. Υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο όσους αρνούνται να τα πληρώσουν μέχρι την κατάργησή τους. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΒΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ. ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ».