ΕΛΛΑΔΑ

Ήλιος με δόντια

Ήλιος με δόντια

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις και στο Αιγαίο βόρειους ανέμους τοπικά 7 μποφόρ είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα, Σάββατο.

Στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες . Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Άνεμοι: ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από μείον 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου με παγετό το πρωί και τη νύχτα.

Νησιά ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στέρεα, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 02 έως 18 βαθμούς Κελσίου τοπικά στην ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη με παγετό το πρωί και τη νύχτα.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από μείον 01 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος. τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Άνεμοι: βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.