ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Η μητέρα του 21χρονου «σπάει» τη σιωπή της

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Η μητέρα του 21χρονου «σπάει» τη σιωπή της

Τη δική τους εκδοχή για την δολοφονία της 21χρονης Ελένης έδωσαν μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόσο η μητέρα του 21χρονου από τη Ρόδο όσο και ο δικηγόρος του.

Και οι δύο επέρριψαν την ευθύνη στον 19χρονο, καθώς τα αποτυπώματά του ήταν τα μοναδικά που βρέθηκαν στο όπλο του εγκλήματος, το σίδερο δηλαδή με το οποίο χτυπήθηκε η νεαρή φοιτήτρια.

Όπως τόνισε ο κ. Δημητριάδης, αποτυπώματα και των δύο κατηγορουμένων βρέθηκαν στο σπίτι όπου κακοποιήθηκε η φοιτήτρια και πως ο εντολέας του ουδέποτε αρνήθηκε την παρουσία του στο σπίτι, ενώ έχει δώσει εξηγήσεις και πώς βρέθηκαν εκεί και σε ποιο σημείο η κατάσταση τέθηκε εκτός ελέγχου.

Υπογράμμισε ότι ο 19χρονος ήταν εκείνος που χρησιμοποίησε το φονικό σίδερο. «Η ιατροδικαστική έκθεση που υπάρχει αναφέρει ότι η άτυχη κοπέλα είχε χτυπηθεί σε τέτοιο βαθμό που ουσιαστικά εντός πάρα πολύ μικρού χρονικού διαστήματος θα είχε αποβιώσει από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί από το κεφάλι, ακόμη κι αν μεταφερόταν στο νοσοκομείο», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο εντολέας μου απειλήθηκε από τον 19χρονο ότι μπορεί να έχει το ίδιο τέλος με την κοπέλα. Το φονικό σίδερο το χρησιμοποίησε ο 19χρονος. Σε κατάσταση μανίας ο 19χρονος άρχισε να χτυπά την κοπέλα. Όλα έγιναν από το στιγμιαίο ξέσπασμα του 19χρονου».

Στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, μίλησε και η μητέρα του 21χρονου από τη Ρόδο. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που «σπάει» τη σιωπή της. «Ο δικηγόρος μας υπέβαλε αίτημα εξέτασης αποτυπωμάτων και DNA για το σίδερο. Εμείς ξέρουμε την αλήθεια. Ξέρουμε ποιο είναι το παιδί μας. Η ανάκριση συνεχίζεται. Περιμένουμε να δούμε ποιος έκανε τι και το βάρος της ευθύνης του καθενός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: