ΕΛΛΑΔΑ

Χριστουγεννιάτικο δείπνο αγάπης για τη στήριξη των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ» (pics)

Χριστουγεννιάτικο δείπνο αγάπης για τη στήριξη των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ» (pics)

Το έργο του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και της προέδρου του κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, στήριξε για τρίτη συνεχή χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Δείπνο αγάπης, που διοργάνωσαν φοιτητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Hilton.

Η φετινή εκδήλωση διοργανώθηκε για τη στήριξη της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» και συγκεκριμένα για την αγορά υπερσύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προκειμένου να λειτουργήσει ως Κέντρο Αριστείας.

Επικεφαλής της οργάνωσης της εκδήλωσης, στην οποία έδωσε δυναμικό «παρών» η νέα γενιά, ήταν οι φοιτητές Παντελής Καλογεράκος, Αμαλία Κούστα και Γιώργος Μωραϊτάκης, οι οποίοι, στην έναρξη της βραδιάς παρέδωσαν συμβολικά στην κυρία Βαρδινογιάννη μια καρδιά, η οποία, όπως χαρακτηριστικά της είπαν, «συμβολίζει την καρδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ που εδώ και 28 χρόνια, με πρωτοβουλία της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη χτυπά δυνατά για τα παιδιά με καρκίνο».

Συγκινημένη η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τόσο τα παιδιά για την πολύτιμη στήριξή τους, όσο και όλους τους παρευρισκόμενους για την αγάπη τους στα παιδιά. «Το Πνεύμα των Χριστουγέννων σημαίνει αγάπη, αλληλεγγύη, κατανόηση και κοινωνική προσφορά, σημαίνει ελπίδα. Αυτές οι αξίες είναι διάχυτες σε αυτή την αίθουσα απόψε, όπως και σε ολόκληρο το έργο μας στο πλευρό των παιδιών και των συνανθρώπων μας. Η σκέψη μας βρίσκεται διαρκώς κοντά τους καθώς μάχονται για τη ζωή τους, για τις οικογένειές τους, για την αξιοπρέπειά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Βαρδινογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς προβλήθηκαν ενημερωτικά βίντεο για τη δράση της «ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς και η νέα καμπάνια του Συλλόγου, που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση για τον παιδικό καρκίνο, με τη συμμετοχή κορυφαίων εκπροσώπων του αθλητισμού και συγκεκριμένα των Γιάννη Αντετοκούνμπο, Λευτέρη Πετρούνια, Άννας Κορακάκη, Νίκου Κακλαμανάκη, Μαρίας Σάκκαρη και Σοφίας Μπεκατώρου.

Αμέσως μετά ακολούθησε ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Μαζί του τραγούδησε και η γνωστή τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή, στηρίζοντας και εκείνη την «ΕΛΠΙΔΑ».

Μεγάλοι χορηγοί και υποστηρικτές της βραδιάς ήταν οι εταιρείες Bernhard Schulte Shipmanagement, Mystras Grand Palace Resort & Spa, Jaguar Land Rover και Alumil, τους οποίους ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» ευχαριστεί θερμά. Επίσης ευχαριστεί την εταιρεία ΒΙΚΟΣ, για την προσφορά των νερών και αναψυκτικών, το Οινοποιείο ΜΠΑΡΑΦΑΚΑΣ & Κτήμα ΚΥΡ – ΓΙΑΝΝΗΣ, για την προσφορά των κρασιών και το ανθοπωλείο PETRIDIS LV για τον στολισμό της αίθουσας και την εταιρεία FRESH για την προσφορά των γλυκισμάτων.

Το συντονισμό της βραδιάς έκανε η παρουσιάστρια κυρία Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery του Newsbomb.gr

Ρoή Ειδήσεων