ΕΛΛΑΔΑ

Μυστηριώδης θάνατος 12χρονου στην Κω

Μυστηριώδης θάνατος 12χρονου στην Κω

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κω ο μυστηριώδης θάνατος ενός 12χρονου αγοριού την ώρα που έκανε μπάνιο στο σπίτι του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για ατύχημα ή αν ο θάνατος του παιδιού προήλθε από παθολογικά αίτια.Το παιδί βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, τυλιγμένο με το τηλέφωνο του μπάνιου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πατέρας του παιδιού ενισχύεται η εκδοχή του (τραγικού) δυστυχήματος. Το παιδί καθυστερούσε στο μπάνιο και μπαίνοντας να δει τι συμβαίνει, βρήκε τυλιγμένο το σπιράλ του τηλεφώνου στο λαιμό του δύο φορές και το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ η μπανιέρα ήταν άδεια από νερό.

Η νεκροτομή που θα γίνει την Πέμπτη, αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μικρό αγόρι από τις ΗΠΑ είχε πάει με τον πατέρα του διακοπές στην Κω. Αμέσως μετά την τραγική είδηση, η μητέρα του μικρού αγοριού και η αδελφή του ενημερώθηκαν τηλεφωνικά και σπεύδουν στο νησί.

Η νεκροτομή που θα γίνει την Πέμπτη, αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του.Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα.