ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινητικό: Έδωσε ζωή μέσα από τον θάνατο του ένας 50χρονος

Συγκινητικό: Έδωσε ζωή μέσα από τον θάνατο του ένας 50χρονος
photo: pixabay/αρχείο

Μία οικογένεια στο Ηράκλειο, παρά τον μεγάλο πόνο τους από τον θάνατο του δικού τους ανθρώπου, έδειξαν την ανθρωπιά τους.

Αποφάσισαν, μέσα από τον θάνατο του, να χαρίσουν ζωή!

Ήταν άλλωστε επιθυμία του ίδιου του εκλιπόντος πριν φύγει από την ζωή να γίνει δωρητής οργάνων και η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα.

Ο λόγος για έναν 50χρονο, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου μετά από βαρύτατο εγκεφαλικό ανεύρυσμα.

Ο άνδρας πριν από λίγες ημέρες κατέρρευσε ξαφνικά κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο τα δεδομένα που διαμορφώνονταν για την εξέλιξη της υγείας του δεν άφηναν περιθώρια αισιοδοξίας.

Η κατάστασή του άρχισε να επιδεινώνεται ραγδαία και οι γιατροί ενημέρωσαν τα μέλη της οικογένειάς του ότι η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη καθώς ο αγαπημένος τους ήταν εγκεφαλικά νεκρός.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής (18/1/2019) στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση λήψης των οργάνων και ακολούθησε η μεταφορά τους σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας.

Πηγή: flashnews.gr

Σχετικές ειδήσεις