Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Μένιος Φουρθιώτης: Νέο βίντεο - ντοκουμέντο με τον συνεργό που πυροβολεί

Newsbomb

Ξεκινά την Παρασκευή 7 Μαΐου η προκαταρκτική έρευνα σε βάρος του Μένιου Φουρθιώτη έπειτα από τις καταγγελίες που είχε κάνει ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών.

Σύμφωνα με το OPEN, ήδη, οι αστυνομικοί έχουν έτοιμο τον κατάλογο με τους μάρτυρες που θα καλέσουν, ξεκινώντας από τους υπαλλήλους του υπουργείου μέχρι τον πρώην υπουργό, ο οποίος σε συνέντευξή του είχε μιλήσει για απαράδεκτο τρόπο του παρουσιαστή και απειλές προς τους υπαλλήλους.

Την ίδια ώρα, το Open έφερε στη δημοσιότητα και νέο βίντεο στα οποία απεικονίζεται ο δράστης με το καλάσνικοφ ο οποίος μόλις έχει πυροβολήσει κατά του σπιτιού του παρουσιαστή τη νύχτα της 17ης Νοεμβρίου. Όπως φαίνεται με το πολεμικό τυφέκιο στο χέρι προσπαθεί να εξαφανιστεί.

Σημειώνεται ότι στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού κρατείται από το πρωί της Κυριακής του Πάσχα ο Μένιος Φουρθιώτης, την προφυλάκιση του οποίου αποφάσισαν ομόφωνα ανακριτής και εισαγγελέας.

Ο Μένιος Φουρθιώτης έκανε Πάσχα εντός των τειχών, με τις Αρχές να έχουν εκπονήσει σχέδιο για την κράτησή του.

Στην πτέρυγα όπου κρατείται ο Φουρθιώτης κρατούνταν στο παρελθόν κρατούμενοι για οικονομικά εγκλήματα, ενώ σήμερα εκεί βρίσκονται - ως επί το πλείστον- κρατούμενοι που εργάζονται στις φυλακές.

Το κελί ουσιαστικά είναι ένας μεγάλος θάλαμος, τον οποίο μοιράζεται με ακόμα 4 άτομα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Αυτός είναι ο 22χρονος επιδειξίας - Ερευνάται και για άλλες επιθέσεις