Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη για βιτριόλι - Λύτρας: «Θεωρώ ότι δεν θα βγει σήμερα η απόφαση για την Έφη Κακαράντζουλα»

Ευδοκία Μύτιλη Ευδοκία Μύτιλη

Δίκη για βιτριόλι: Εν αναμονή της εισήγησης του Εισαγγελέα Χαράλαμπου Μαστραντωνάκη προς τους δικαστές σχετικά με την κατηγορία για την οποία πρέπει να καταδικαστεί η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα

Στα Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο βρίσκονται από τις 8.30 το πρωί η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η Έφη Κακαράντζουλα, η οποία σήμερα περιμένει την εισαγγελική πρόταση σχετικά με την κατηγορία που αντιμετωπίζει. Και οι δύο ήταν αμίλητες και δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις, με την Ιωάννα να συνοδεύεται από τον δικηγόρο της κ. Νίκο Αλεξανδρή.

Λίγο μετά τις 9 στο Δικαστήριο έφτασε και ο έτερος δικηγόρος της Ιωάννας, κ. Απόστολος Λύτρας, ο οποίος τόνισε πως από την πλευρά τους είναι έτοιμοι για τις αγορεύσεις τους, «εάν και η άλλη πλευρά είναι έτοιμη τότε δεν αποκλείεται να βγει η απόφαση και σήμερα». Ωστόσο, εκτιμά πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

«Αυτό που προσπαθεί να κάνει η υπεράσπιση είναι να υπάρξει αλλαγή στην κατηγορία. Εμείς, από τη δική μας πλευρά έχουμε αποδείξει στο Δικαστήριο ότι πρόκειται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η άλλη πλευρά προσπαθεί να πείσει τους Δικαστές και τους Ενοίκους ότι πρόκειται για βαριά σκοπούμενη βλάβη», πρόσθεσε σχετικά με την πλευρά της κατηγορούμενης.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο αν η Έφη είχε δει τον 40χρονο μαζί με την Ιωάννα έξω από το σπίτι της απάντησε: «Η κατηγορούμενη έχει πέσει σε πάρα πολλές αντιφάσεις στην απολογία της. Έχει πει τόσα διαφορετικά πράγματα που νομίζω όποιος ήταν μέσα στην αίθουσα και ειδικά οι τακτικοί Δικαστές και Ένορκοι το έχουν αντιληφθεί. Άρα δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Λίλη: Με έχουν «χαλάσει» πράγματα που είδα στο GNTM - Γιατί κυκλοφορώ με μπαστούνι

Καιρός – Μαρουσάκης: Πότε περιμένουμε τις περισσότερες βροχές στο νέο κύμα κακοκαιρίας

Το «σκονάκι» της ΔΟΕ σαμποτάρει την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών