Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Η μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ντελιβεράδων για τον θάνατο συναδέλφου τους

Newsbomb

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν ντελιβεράδες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο του συναδέλφου τους σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο θάνατος του 47χρονου ντελιβερά στο σφοδρό τροχαίο δυστύχημα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους συναδέλφους του άτυχου άνδρα. Το πρωί της Δευτέρας (01.11) πραγματοποιήθηκε μοτοπορεία στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν δεκάδες διανομείς φαγητού, που είδαν ακόμη έναν συνάδελφό τους να χάνει τη ζωή του εν ώρα εργασίας.

«Ο νεαρός βγήκε έξω εκείνο το βράδυ για να θερίσει ζωές»

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του διανομέας που βρίσκεται στο σημείο, θα μπορούσε στην θέση του 47χρονου να είναι μια γυναίκα με ένα παιδί ή ένας ηλικιωμένος. «Αυτός ο άνθρωπος εκείνο το βράδυ βγήκε έξω για να θερίσει ζωές. Πρέπει να πάει για κακούργημα. Δεν πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος και οι οικογένειες να κλαίνε».

«Κάθε βράδυ γίνονται κόντρες στο σημείο»

Σύμφωνα με διανομέα, στην συγκεκριμένη περιοχή γίνονται καθημερινά κόντρες με μηχανές και με αυτοκίνητα. «Υπάρχει έλλειψη ασφάλειας σε εκείνο τον δρόμο. Τα βλέπουμε κάθε βράδυ, και δεν ξέρουμε που θα οδηγηθεί η κατάσταση, σίγουρα όμως αυτοί που πρέπει δεν έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους. Το 80% είμαστε οικογενειάρχες, και διατρέχουμε κίνδυνο καθώς δεν ξέρουμε την συμπεριφορά του διπλανού οδηγού, και δεν μπορούμε να προφυλαχθούμε ότι κι αν κάνουμε».

Μετά τη συγκέντρωση οι διανομείς έκαναν μοτοπορεία με κατεύθυνση το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη για τον Μπάμπη Ζαχαρόπουλο: Πήγε τον πατέρα του στο νοσοκομείο, δεν άντεξε και πέθανε

Νέα «ψυχρολουσία» σήμερα με τα κρούσματα: Μπορεί να ξεπεράσουν και τα 5.000

Έρευνα: Εμβόλιο-τσιρότο κατά της Covid 19 - Πόσο αποτελεσματικό είναι;