Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Συλλαλητήριο Θεσσαλονίκη - Στρατηγός Φράγκος: Δεν πρόκειται να παραχωρήσουμε το όνομα της Μακεδονίας

Newsbomb

Συλλαλητήριο Θεσσαλονίκη: Ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις έστειλε την Κυριακή (21/01/2018) από τη Θεσσαλονίκη ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, ο στρατηγός εν αποστρατεία Φραγκούλης Φράγκος, ξεκαθαρίζοντας ότι η βούληση των Ελλήνων είναι η διατήρηση της ελληνικότητας της Μακεδονίας και του ονόματός της.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου, στο οποίο ήταν ο κεντρικός ομιλητής, ο κ. Φράγκος είπε χαρακτηριστικά: «Θα μας βρουν μπροστά τους. Δεν είμαστε έρμαια, τελείωσαν αυτά. Θα προστατέψουμε τη Μακεδονία μας».

Ο ίδιος σημείωσε πως το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται χωρίς κομματικές ταμπέλες και μακριά από χρωματισμούς και κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να διεξάγει δημοψήφισμα «για να αποφασίσει ο κυρίαρχος λαός εάν πρέπει θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο όρος Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων».

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ έστειλε μήνυμα στους Σκοπιανούς να γκρεμίσουν τα «αγάλματα- τερατουργήματα» που έχουν στηθεί στη γειτονική χώρα, αλλά και να αλλάξουν το όνομα του αεροδρομίου τους που έχει ονομαστεί «Μέγας Αλέξανδρος». Ζήτησε τέλος να δοθεί λύση «στο θέμα της αιρετικής σχισματικής εκκλησίας».

Πηγή πληροφοριών και βίντεο: thestival.gr

Διαβάστε περισσότερα θέματα για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη