Η «ΓΑΤΑ» ΤΗΣ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Ο σαρωτικός ανασχηματισμός στον καιρό του κι οι εκλογές στην ώρα τους...

Ο σαρωτικός ανασχηματισμός στον καιρό του κι οι εκλογές στην ώρα τους...
InTime

Παρασκευή σήμερα και η γάτα έσπευσε πρωί πρωί στο Μέγαρο να αποχαιρετίσει τον καλό της φίλο για το Σαββατοκύριακο.

«Πάλι σε αυτόν τον Γεραπετρίτη θα μείνει» γκρίνιαξε, «αλλά τουλάχιστον μου έχει υποσχεθεί πως θα μου φέρει και εμένα ένα ωραίο κόκκινο φουλάρι».

Οι προσπάθειες να την πείσω πως πολλές φορές το αφεντικό έχει δουλειά και πως κάποιος πρέπει να προσέχει και τον σκύλο απέβησαν άκαρπες.

«Ελπίζω στον ανασχηματισμό να ανασχηματίσει και το Μέγαρο Μαξίμου» νιαούρισε.

«Ανασχηματισμός; Λες; » σκέφτηκα…

«Και που ξέρεις εσύ για ανασχηματισμό;» «Μου το είπε ο Peanut» προχθές, «αλλά ξέχασα να στο πω. Το διάβασα στις εφημερίδες στην πλατεία κατεβαίνοντας για την Ηρώδου του Αττικού. Σκέψεις για ανασχηματισμό κάνει ο Πρωθυπουργός, έγραφαν».

«Μην ακούς» της λέω. «Μπήκαμε στο καλοκαίρι και κάθε συνάδερφος που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να ανασχηματίσει την κυβέρνηση και να ορίσει και τους υπουργούς. Συνήθως τους φίλους του».

«Εμένα ο φίλος μου μου είπε πως θα πάει στη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο για μία έκθεση και πως είναι σίγουρος, με αυτά που έχει ακούσει, πως κάπου εκεί κοντά θα έχουν γίνει και οι αλλαγές στην κυβέρνηση» αναστέναξε.

«Και μάλιστα οι αλλαγές θα είναι ουσιαστικές και με πολλές εκπλήξεις, όχι σαν αυτή την τελευταία που έστειλε σπίτι του τον Τάκη και έβαλε τον Στέλιο με τον Μάκη να ετοιμάζονται για τις μάχες στο Μαρκόπουλο και τα Σπάτα.

Μου είπε μάλιστα πως δεν θα μείνει άθικτο κανένα από τα μεγάλα Υπουργεία και πως θα έχουμε εκπλήξεις και εκεί που δεν το περιμένουμε. Τον ξέρεις βέβαια τον Peanut πως ενθουσιάζεται αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν σίγουρος πως αλλαγές θα υπάρξουν και στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς συνεργάτες του αφεντικού του θα ριχτούν στη μάχη των εκλογών».

«Ωραία, για ανασχηματισμό κλείσαμε κάπου το φθινόπωρο, για εκλογές σου είπε τίποτα;» τη ρώτησα μπας και αλιεύσω καμία είδηση…

«Έχει δεχθεί πολλές εισηγήσεις ο Πρωθυπουργός ακόμα και για έναν εκλογικό αιφνιδιασμό το φθινόπωρο αλλά προς το παρόν ισχύει ότι έχει αποφασιστεί εδώ και καιρό. Ένα εξάμηνο πριν τη λήξη της θητείας της κυβέρνησης. Βέβαια αν συνεχίσει να δίνει συνεντεύξεις ο Τσίπρας ίσως και να τις κάνει και την επόμενη εβδομάδα. Δεν είδες τι είπε στην Όλγα;», μουρμούρισε και κάπου εκεί πήδηξε στον κήπο και χάθηκε αναζητώντας τα αγριογούρουνα της περιοχής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Οργανωμένο Έγκλημα: Πέντε ομάδες «νονών» στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ.