ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR

ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «EVA»: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αττικής

Κακοκαιρία «EVA»: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αττικής
IN TIME

Κακοκαιρία «EVA»: Το Newsbomb.gr σε συνεχή ενημέρωση για τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην Αττική - Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αθήνας

Η κακοκαιρία «EVA» χτύπησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και την Αττική, τον Αργοσαρωνικό και την Κορινθία. Αυτή την στιγμή παρατηρούνται έντονες καταιγίδες με ισχυρούς ανέμους σε όλο το λεκανοπέδιο, ενώ σε επιφυλακή βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής στο Newsbomb.gr, έως αυτή την ώρα (01:30) δεν έχουν δεχθεί κάποια κλήση για απεγκλωβισμό ή για άντληση υδάτων. Οι κλήσεις που δέχθηκαν αφορούσαν διακοπές ρεύματος σε κάποιες περιοχές της Αθήνας, όπως Ομόνοια, Καλλιθέα και Νίκαια.

Φυσικά τόσο το Πυροσβεστικό Σώμα, όσο και η Αστυνομία και η Πολιτική Προστασία βρίσκονται σε επαγρύπνηση μέχρι να περάσει το κύμα της κακοκαιρίας EVA.

Μήνυμα 112 στην Αττική

Το μήνυμα του 112 ήχησε και στους κατοίκους της Αττικής, του Αργοσαρωνικού και της Κορίνθου λίγο μετά τις 18:55. Το μήνυμα αφορά την κακοκαιρία Eva και τα επικείμενα ακραία καιρικά φαινόμενα, ζητώντας από τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «EVA»: Σφοδρή καταιγίδα στα βόρεια προάστια

Κακοκαιρία «EVA»: Σφυροκόπημα στην Αττική - Νύχτα αγωνίας