ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός - Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Προσοχή τις επόμενες ώρες

Καιρός - Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Προσοχή τις επόμενες ώρες

Καιρός – Στα ύψη σήμερα ο υδράργυρος – Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 37 βαθμούς Κελσίου – Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων από την ΕΜΥ.

Κύμα ζέστης σαρώνει τη χώρα μας, με τη θερμοκρασία να ξεπερνά σε αρκετές περιοχές τους 37 βαθμούς Κελσίου. Το σκηνικό του καιρού «ντύνουν» οι βροχές και η σκόνη από την Αφρική, ενώ ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται σήμερα, Παρασκευή (08/06/2018) λόγω των θυελλωδών ανέμων, όπως αναφέρει σε έκτακτο δελτίο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σε αυτές τις περιοχές ο υδράργυρος θα χτυπήσει «κόκκινο»

Στην Αττική σήμερα ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα μεμονωμένες βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 4 με 56 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 35 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά έως 36 και πιθανόν 37 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη τοπικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 36 και πιθανόν κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 34 και στην Κρήτη κατά τόπους έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2018: Οι απαντήσεις στη Νεοελληνική Γλώσσα - Έκθεση – ΓΕΛ

Καβάλα: Πολύνεκρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό - Νεκρά τρία παιδιά (ΠΡΟΣΟΧΗ-ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)