Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
Πέμπτη, 25 Απριλίου
21
2bf
Ταχ. Ανέμου
46%
Υγρασία
06:35
Ανατολή
20:10
Δύση
ΚΑΙΡΟΣ

Μεσογειακός κυκλώνας - Αρναούτογλου: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές θα πληγούν

Ελένη Κολιοφούτη Ελένη Κολιοφούτη

Άστατος αναμένεται ο καιρός κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στις περισσότερες νότιες νησιωτικές περιοχές - Αναλυτική πρόγνωση από τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου

Το Σάββατο (30/10), από τα νοτιοανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας, τις Σποράδες κεντροβόρεια Εύβοια, μέχρι και τα νότια τμήματα της Φθιώτιδας και τη Βοιωτία θα σημειωθούν τοπικές βροχές, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Στην υπόλοιπη κεντρική, δυτική και βόρεια Ελλάδα η μέρα θα ξεκινήσει με αρκετή ηλιοφάνεια και παροδικά αυξημένες συννεφιές στην Πελοπόννησο και τη Θράκη. Προς τις Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα κατά τόπους θα σημειωθούν κάποιες μπόρες οι οποίες ωστόσο δεν θα έχουν κάποια σχέση με τον Μεσογειακό Κυκλώνα.

Στην Αττική, η μέρα θα κυλήσει με συννεφιές ενώ δεν αποκλείονται και κάποιες βροχές κυρίως στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Θεσσαλονίκη, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με την θεμοκρασία να μην ξεπερνά τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ, την Κυριακή, το σύστημα του Μεσογειακού Κυκλώνα -θα έχει εξασθενήσει και θα έρθει στην χώρα μας σαν βαρομετρικό χαμηλό- θα κινηθεί προς το Λιβυκό Πέλαγος με αποτέλεσμα το βράδυ της Κυριακής στα ανατολικά της Κρήτης και τα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου να έχουμε έντονες βροχές ή και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι ήπιος με αρκετή ηλιοφάνεια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ληστεία-σοκ στο Μενίδι: Ρομά εμβόλισαν αμάξι για να κλέψουν και έσερναν γυναίκα για... 400 μέτρα

Φώφη Γεννηματά: Συγκίνηση με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης

Ζωολογικός κήπος είχε ανθρώπους αντί για ζώα! Ένας εξ αυτών ήταν ο προπάππους του Καρεμπέ