Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
Κυριακή, 19 Μαΐου
28
3bf
Ταχ. Ανέμου
51%
Υγρασία
06:11
Ανατολή
20:32
Δύση
ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός - Αρναούτογλου: Υγρασία, ομίχλες και ζέστη την Παρασκευή - Πέφτει η θερμοκρασία απο βδομάδα

Ελένη Κολιοφούτη Ελένη Κολιοφούτη

Αυξημένη υγρασία σε ολόκληρη τη χώρα, ομίχλες και ζέστη την Παρασκευή - Αναλυτική πρόγνωση από τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου

Την Παρασκευή, η μέρα θα ξεκινήσει στα δυτικά, κεντρικά και νότια με ηλιοφάνεια και αυξημένη υγρασία. Στα ανατολικά ηπειρωτικά, στη Θεσσαλία αλλά και την ανατολική Στερεά, περιοχές της Μακεδονίας και σε νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου τις πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθούν ομίχλες. Καθώς θα βαδίζουμε προς το απόγευμα, οι ομίχλες στις περισσότερες περιοχές θα δώσουν τη θέση τους στην ηλιοφάνεια ενώ τοπικές συννεφιές θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά.

Στην Αττική, νωρίς το πρωί η υγρασία θα είναι πάρα πολύ αυξημένη με αποτέλεσμα να υπάρξουν ομίχλες ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, δεν αλλάζει το σκηνικό καθώς και εκεί θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες οι οποίες θα δώσουν τη θέση τους σε μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Από βδομάδα και συγκεκριμένα από την Τρίτη, ψυχρή μάζα η οποία θα βρίσκεται στα βαλκάνια θα κινηθεί νοτιότερα κι έτσι από το απόγευμα θα ψυχράνει ο καιρός από τη Στερεά και βορειότερα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χριστουγεννιάτικο κοινωνικό μέρισμα: «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις - Πότε θα ανακοινωθούν

Νέα μέτρα: Τι θα ισχύει για μαθητές και παιδιά – Πώς θα μπαίνουν σε καταστήματα και εμπορικά κέντρα

Κορονοϊός Θεσσαλονίκη: Ραγδαία αύξηση το ιικό φορτίο δείχνουν τα λύματα