ΕΛΛΑΔΑ

Η θαλαμηγός στο Ηράκλειο της Κρήτης αλλά ο Αμπράμοβιτς άφαντος!

Η θαλαμηγός στο Ηράκλειο της Κρήτης αλλά ο Αμπράμοβιτς άφαντος!

Κοσμοπολίτικος αέρας πνέει σήμερα στο λιμάνι του Ηρακλείου καθώς, έδεσε το πρωί η υπερπολυτελής θαλαμηγός του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, προερχόμενη από τα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, έγιναν οι απαραίτητες προμήθειες απο το Ηράκλειο, αλλά ο Mr. Chesley προτίμησε να εγκαταλείψει ...από αέρος την Κρήτη, και έτσι το ελικόπτερο που τον περίμενε πάνω στη θαλαμηγό, (καθώς διαθέτει και ελικοδρόμιο), απογειωθηκε για να... προσγειωθεί στο αεροδρομιο Ηρακλειου, όπου τον περιμενε το ιδιωτικό του αεροσκάφος, με επομενο προορισμο το Λονδίνο!

Το υπερπολυτελές σκάφος, προτίμησε να δέσει για λόγους ασφαλείας στις 07:00 το πρωί έξω από το λιμάνι, αν και για τα δεδομένα του Ηρακλείου το τεράστιο κατά τα άλλα σκάφος, ειναι μικρό...αφου φιλοξενουνται κρουαζιεροπλοια μεχρι 345 μετρα, όπως το Queen Mary 2.

Η θαλαμηγός καθελκύστηκε στα παγωμένα νερά του Αμβούργου, από τους ναυπηγούς της Blohm & Voss. Το διάστημα που οι υπεύθυνοι της ναυπηγικής εταιρίας… φιλοτεχνούσαν το νέο έργο της συλλογής των γιοτ του Αμπράμοβιτς, όπως ήταν φυσικό, τηρήθηκε σιγήν ιχθύος.

Σύμφωνα με την «Ντέιλι Μέιλ», ήταν χαρακτηριστικό το γεγονός πως οι υπεύθυνοι το μόνο που άφηναν να διαρρεύσει ήταν ότι το νέο γιοτ θα ονομάζεται «Eclipse» και πως η ναυπήγησή του λάμβανε χώρα «κάπου στη Γερμανία». Πηγές της βρετανικής εφημερίδας δήλωσαν πως το «Eclipse» σχεδιάστηκε με μοναδικό στόχο να επισκιάσει το μέχρι σήμερα μεγαλύτερο γιοτ στον κόσμο, αυτό του ηγέτη του Ντουμπάι, σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, που το μήκος του φτάνει… μόλις τα 160 μέτρα!

Πηγή : cretalive.gr