ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο 35χρονος που βασάνισε με καυτό σίδερο τη σύζυγο γιατρού

Συνελήφθη ο 35χρονος που βασάνισε με καυτό σίδερο τη σύζυγο γιατρού

Τα φρικτά βασανιστήρια που βίωσε η σύζυγος γνωστού γιατρού απασχόλησαν την ΕΛ.ΑΣ.

Πριν από λίγες ημέρες συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ερυθραίας, 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο συλληφθείς μαζί με συνεργό του, εισήλθαν πρόσφατα σε κατοικία στην Εκάλη, ενώ απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες και με χρήση βίας επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τη οικιακή βοηθό, η οποία αντιστάθηκε με αποτέλεσμα οι δράστες να εγκατέλειψαν την οικία χωρίς να αφαιρέσουν χρήματα ή αντικείμενα.

Επίσης, λίγες μέρες πριν, ο 35χρονος συλληφθείς μαζί με τρεις συνεργούς του εισήλθαν σε μονοκατοικία στο Χαλάνδρι, εντός τη οποίας βρισκόταν η σύζυγος του ιδιοκτήτη και η αλλοδαπή οικιακή βοηθός, τις οποίες ακινητοποίησαν με σωματική βία.

Οι ληστές ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τη γυναίκα του γιατρού και την οικιακή βοηθό της οικογένειας.

Αφού έδεσαν τα χέρια και τα πόδια της οικοδέσποινας, τη χτύπησαν αρχικά στο πρόσωπο σπάζοντάς της τρία δόντια, και στη συνέχεια και αφού εκείνη δεν τους αποκάλυπτε πού ήταν τα χρήματα και τα κοσμήματα, άρχισαν τα φρικτά βασανιστήρια.

Άρπαξαν το καυτό σίδερο που χρησιμοποιούσε η οικιακή βοηθός και το έβαλαν στην κοιλιά της προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα.

Οι βασανιστές της σταμάτησαν μόνο όταν τους υπέδειξε ένα σημείο του σπιτιού όπου υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα.

Οι δύο άντρες απέσπασαν 2.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης:

Χαλάνδρι: Ληστές βασάνισαν με καυτό σίδερο τη σύζυγο γνωστού γιατρού