ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Η πιο ευτυχισμένη γιαγιά του Μουντιάλ–Πανηγύρισε το γκολ του Σάμαρη

Ηλεία: Η πιο ευτυχισμένη γιαγιά του Μουντιάλ–Πανηγύρισε το γκολ του Σάμαρη

Λίγα λεπτά μετά το εναρκτήριο σφύριγμα της κρίσιμης αναμέτρησης μεταξύ της Ακτής και της χώρας μας η απογοητευμένη γιαγιά πήγε για ύπνο – Η έκπληξη όμως που της επεφύλαξε ο εγγονός της την πήγε στον έβδομο ουρανό

Γεννημένος πριν από 25 χρόνια στην Αθήνα, ο Ανδρέας Σάμαρης μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Ηλεία και στον τόπο καταγωγής των γονιών του τη Βάρδα. Εκεί έκανε τα πρώτα του βήματα στον ΠΑΟΒ για να φτάσει μετά μέσω Παναχαϊκής και Πανιωνίου στον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό.

Το «έλα να δεις» έγινε στα Βάρδα Ηλείας, εκεί που ο Ανδρέας μεγάλωσε κοντά στον παππού και τη γιαγιά, όταν ο Ανδρέας έβαλε το παρθενικό του γκολ στο ντεμπούτο του σε μεγάλη διοργάνωση.

«Όταν είδα πως ο Ανδρέας δεν ξεκινούσε και σε αυτό το παιχνίδι, απογοητεύτηκα. Πήγα να ξαπλώσω να κοιμηθώ. Άκουσα τον άντρα μου από το σαλόνι να μου φωνάζει λίγα λεπτά αργότερα «έλα μπαίνει το παιδί» και σηκώθηκα να τρέξω στην τηλεόραση».

Και μέσα σε λίγα λεπτά ήρθε η απόλυτη χαρά...

«Όταν έβαλε ο Ανδρέας το γκολ η χαρά μας ήταν απερίγραπτή. Έξω ακούγαμε να γίνεται χαμός, να πέφτουν ντουφεκιές, ξεσηκώθηκε ο κόσμος» συνέχισε.

Τα καλύτερα για τον εγγονό της

Η κα Νίκη έχει μόνο καλά να πει για αυτόν. «Είναι καλό παιδί, υπάκουος και προσεκτικός. Θα πάει μπροστά , το αξίζει». Με τα καλύτερα λόγια όμως μίλησε και για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. «Πάνω από όλα είναι η Ελλάδα μας. Μας έχουν βουλιάξει, πρέπει να ακουστούμε θετικά και εμείς λίγο. Χάρηκε ο κόσμος με αυτό που έγινε και είμαστε πολύ περήφανοι που ο Ανδρέας είχε τέτοια συμβολή στην πρόκριση».

Πηγή: ileialive.gr