ΕΛΛΑΔΑ

Έξι συλλήψεις για το «ραντεβού» θανάτου με θύμα 20χρονο

Έξι συλλήψεις για το «ραντεβού» θανάτου με θύμα 20χρονο
Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κρήτης από την είδηση του θανάτου ενός 20χρονου...

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κρήτης από την είδηση του θανάτου ενός 20χρονου που έπεσε θύμα των θερμόαιμων χούλιγκαν!

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα γύρω στις 02:30 όταν στην παραλιακή λεωφόρο σημειώθηκε μικροεπεισόδιο μεταξύ οπαδών τριών ομάδων. Αμέσως «άναψαν» τα κινητά τηλέφωνα, μέσω των οποίων ορίστηκε ραντεβού… θανάτου στο Παλιό Γεφυράκι μπροστά από την ΕΡΑ Ηρακλείου. Οπαδοί του ΟΦΗ, του Ηροδότου και του Παναθηναϊκού, με καδρόνια, αλυσίδες, ρόπαλα, πέτρες, ακόμα και μαχαίρια βρέθηκαν γύρω στις 3:30 στο σημείο προκειμένου να λύσουν τις ποδοσφαιρικές τους διαφορές.

Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί πως η συμπλοκή θα κατέληγε σε τραγωδία, με θύμα έναν 20χρονο Ηρακλιώτη, ο οποίος έπεσε νεκρός στο έδαφος όταν δέχθηκε μαχαιριές από τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

Την ίδια στιγμή, από την επίθεση τραυματίστηκαν σοβαρά, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους, δύο ακόμα άτομα, τα οποία και νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οι θερμόαιμοι οπαδοί έβαλαν φωτιές σε τρία δίκυκλα, σε δρόμο κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr ο άτυχος νεαρός που εργαζόταν ως σερβιτόρος στα Μάλια δεν ήταν παρών στο αρχικό επεισόδιο, αλλά κλήθηκε για «βοήθεια». Η κηδεία του θα γίνει στις 17.00.

Πόρτα - πόρτα οι έρευνες – Έξι συλλήψεις

Οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών της αιματηρής επίθεσης. Ήδη έχουν προχωρήσει σε έξι συλλήψεις νεαρών 20,20,21,21,18 και 19 ετών, ωστόσο «στοίχημα» για την αστυνομία αποτελεί η ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας, καθώς οι χούλιγκαν την ώρα της επίθεσης φορούσαν κράνη και κουκούλες.


«Αντίο» μέσω Facebook

Γνωστοί και φίλοι στέλνουν μέσω Facebook συλλυπητήρια μηνύματα, εκφράζοντας την ίδια στιγμή τους προβληματισμούς τους για την κατάσταση με τους οπαδούς ομάδων.