ΚΟΣΜΟΣ

Δασκάλα έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή – Οι μαρτυρίες που την «έκαψαν» (pics)

Δασκάλα έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή – Οι μαρτυρίες που την «έκαψαν» (pics)
pixabay

Στη σύλληψη μίας δασκάλας ειδικής αγωγής στη Φλόριντα των ΗΠΑ προχώρησαν οι Αρχές καθώς η 40χρονη ομολόγησε ότι διατηρούσε σχέση με τον 15χρονο φίλο του γιου της.

Η 40χρονη δασκάλα διατηρούσε σχέση με τον ανήλικο, σύμφωνα με το New York Post, εδώ και έναν χρόνο και, όπως ισχυρίστηκε η ίδια, είχαν έρθει σε σεξουαλική επαφή εκατοντάδες φορές. Η σχέση τους ξεκίνησε στο σπίτι της 40χρονης στο Cantonment έπειτα από έναν αγώνα ποδοσφαίρου που είχαν πάει να παρακολουθήσουν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 15χρονος ισχυρίστηκε ότι ενώ ήταν μεθυσμένος έκανε σεξ με τη 40χρονη και πως εκείνη του έλεγε ότι αυτό που γίνεται είναι λάθος. Από τότε οι δυο τους συναντιόντουσαν αρκετά συχνά και έρχονταν σε σεξουαλική επαφή στο σπίτι της δασκάλας, στο αυτοκίνητό της και στην οικία του ανήλικου.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να επιβεβαιώσουν στις Αρχές την παράνομη σχέση μεταξύ της δασκάλας και του ανήλικου παιδιού. Κάποιοι μάλιστα ανέφεραν ότι είχαν δει ερωτικά μηνύματα που αντάλλασσαν μεταξύ τους. Ένας είπε ότι τους είχε δει να ερωτοτροπούν και να φιλιούνται. Ενώ, ένας άλλος είπε ότι ο 15χρονος του είχε δείξει γυμνές φωτογραφίες της δασκάλας που είχε στο κινητό του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Δείτε ΕΔΩ αν θα πάρετε έως και 1.000 ευρώ

Νέα πρόκληση στο Αιγαίο: Τουρκική NAVTEX λίγο πριν τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν

Σχετικές ειδήσεις