ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρια σε περαστικούς στη Χανάου - Κρατούνται δύο ύποπτοι

Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρια σε περαστικούς στη Χανάου - Κρατούνται δύο ύποπτοι
Associated Press

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από επίθεση με μαχαίρια σε περαστικούς κοντά στην Φρανκφούρτη ενώ, σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία, δύο άτομα κρατούνται.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Χανάου, αναφέρει το Reuters, το οποίο επικαλούμενο το γερμανικό περιοδικό Focus αναφέρει ότι μια ομάδα πέντε με επτά ατόμων επιτέθηκαν σε περαστικούς. Το περιοδικό αναφέρει επίσης ότι οι τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε κλινική στη Χανάου και στα τραύματά τους περιλαμβάνονται και πληγές από μαχαίρι, αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο αξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε ότι το κίνητρο των δραστών δεν είναι ξεκάθαρο, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις που να συνδέουν το περιστατικό με τη δολοφονία εννέα ατόμων ξένης καταγωγής τον Φεβρουάριο στην ίδια πόλη.

Τότε, ένας 43χρόνος άνδρας με ρατσιστικές απόψεις είχε πυροβολήσει θανάσιμα εννέα θαμώνες shisha bar στη Χανάου πριν σκοτώσει τη μητέρα του και αυτοκτονήσει, σε μία επίθεση που είχε σοκάρει τη Γερμανία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το ημερολόγιο για τη «Γέφυρα ασφαλείας» - Τα βήματα για να επανέλθουμε στην κανονικότητα

Σχετικές ειδήσεις