ΚΟΣΜΟΣ

Naya Rivera: Οι τελευταίες στιγμές της πρωταγωνίστριας του Glee πριν χαθεί στην λίμνη

Naya Rivera: Οι τελευταίες στιγμές της πρωταγωνίστριας του Glee πριν χαθεί στην λίμνη

Ένα βίντεο με την πρωταγωνίστρια της σειράς Glee Naya Rivera, που αγνοείται στην λίμνη της Καλιφόρνια έδωσαν στην δημοσιότητα οι αρχές της περιοχής.

Στο βίντεο απεικονίζεται η διάσημη ηθοποιός μαζί με τον 4χρονο γιο της να φτάνουν στην λίμνη Πίρου λίγες ώρες πριν την εξαφάνισή της.

Το βίντεο είναι από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή και δείχνει την Naya Rivera να φθάνει στην λίμνη με το παιδί της για να κάνουν μπάνιο. Η ηθοποιός, όπως θα δείτε και στο βίντεο, παρκάρει με το αυτοκίνητό της και να κατευθύνεται στην βάρκα με τον μικρούλη.

Δείτε το βίντεο:

Δυστυχώς, η Naya Rivera θεωρείται νεκρή από τις αρχές, οι οποίες όμως δεν έχουν σταματήσει να την αναζητούν. Οι δύτες λένε ότι το έργο τους είναι πολύ δύσκολο καθώς ο βυθός είναι βουρκώδης και γεμάτος φυτά. Λένε μάλιστα ότι αν όντως έχει πνιγεί η άτυχη 33χρονη ηθοποιός είναι πολύ πιθανό το πτώμα της να μην ανέβει ποτέ στην επιφάνεια αν έχει μπλεχτεί σε φυτά στον βυθό.

Η ανατριχιαστική ανάρτηση

Ανατριχίλα προκαλεί μια ανάρτηση της Ριβέρα πριν από λίγες ημέρες στο Instagram, με την οποία παρακινούσε τους θαυμαστές της να είναι ευγνώμονες καθώς "το αύριο δεν είναι εγγυημένο".

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τόλης Βοσκόπουλος: Αγνώριστος ο τραγουδιστής - Η συγκινητική φωτογραφία