ΚΟΣΜΟΣ

Naya Rivera: «Ίσως η σορός της να μη βρεθεί ποτέ»

Naya Rivera: «Ίσως η σορός της να μη βρεθεί ποτέ»
ap

Φόβοι ότι η ηθοποιός του Glee Νάγια Ριβέρα παγιδεύτηκε στον βυθό της λίμνης

Φόβους ότι η σορός της ηθοποιού του Glee, Νάγια Ριβέρα, που αγνοείται από το απόγευμα της Τετάρτης, ίσως να μην βρεθεί ποτέ εκφράζει η αστυνομία.

Ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται, οι διασώστες, όπως αναφέρει το Sky News, εκφράζουν φόβους ότι αν η ηθοποιός παγιδεύτηκε στον βυθό της λίμνης, τότε ίσως η σορός της να μη βρεθεί ποτέ.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι δεν είναι σαφές πόσο καιρό θα μπορούσε να πάρει η ανεύρεση της σορού της Νάγια Ριβέρα στα σκοτεινά νερά της λίμνης. Εάν η σορός της «μπλέχτηκε σε κάτι κάτω από το νερό, μπορεί να μην ανέβει ποτέ στην επιφάνεια», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Ο γιος της μας έδωσε αρκετές πληροφορίες για να συμπεράνουμε ότι η Νάγια δεν κατάφερε ποτέ να βγει από το νερό» κατέληξε.

Δείτε φωτογραφίες από τις έρευνες στη Gallery:

Οι τελευταίες στιγμές της πρωταγωνίστριας

Ένα βίντεο με την πρωταγωνίστρια της σειράς Glee Naya Rivera, που αγνοείται στην λίμνη της Καλιφόρνια έδωσαν στην δημοσιότητα οι αρχές της περιοχής.

Στο βίντεο απεικονίζεται η διάσημη ηθοποιός μαζί με τον 4χρονο γιο της να φτάνουν στην λίμνη Πίρου λίγες ώρες πριν την εξαφάνισή της.

Το βίντεο είναι από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή και δείχνει την Naya Rivera να φθάνει στην λίμνη με το παιδί της για να κάνουν μπάνιο. Η ηθοποιός, όπως θα δείτε και στο βίντεο, παρκάρει με το αυτοκίνητό της και να κατευθύνεται στην βάρκα με τον μικρούλη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2020: Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων