ΚΟΣΜΟΣ

Ξύπνησε από φασαρία στην κουζίνα: Λαχτάρησε με αυτό που είδε

Ξύπνησε από φασαρία στην κουζίνα: Λαχτάρησε με αυτό που είδε
Pixabay

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας άντρας στο Κολοράντο των ΗΠΑ όταν ξύπνησε από φασαρία στην κουζίνα του και πήγε να δει τι συμβαίνει

Ο Ντέιβ Τσερνόσκι, σηκώθηκε να δει περί τίνος επρόκειτο, ευχόμενος να μην είναι αρκούδα. Ωστόσο, ο φόβος του επαληθεύτηκε: «Βρισκόμουν στο κρεβάτι και σκεφτόμουν 'πραγματικά ελπίζω να μην είναι αρκούδα'. Πίστευα πως μάλλον αρκούδα ήταν, απλώς ήλπιζα για κάτι άλλο όταν σηκώθηκα να πάω στην κουζίνα» παραδέχεται ο ίδιος στο CNN.

Μπαίνοντας στην κουζίνα του, αντίκρισε μια μαύρη αρκούδα, πάνω από 180 κιλά που στεκόταν μπροστά από το ψυγείο. Νωρίτερα είχε ανοίξει ντουλάπια και συρτάρια και είχε πετάξει πράγματα κάτω.

Κατάφερε να την περιορίσει μέσα στην κουζίνα, προτού προσπαθήσει να τη σπρώξει προς το γκαράζ. Το σχέδιο πήγαινε καλά μέχρι τη στιγμή που η αρκούδα τρόμαξε από έναν θόρυβο και επέστρεψε στο σπίτι.

Ο Τσερνόσκι ανησύχησε και πήγε να βεβαιωθεί πως δεν έχει κατέβει τις σκάλες, στο δωμάτιο όπου κοιμούνταν τα παιδιά του, δίδυμα 12 ετών. Τότε ήταν που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με το μεγαλόσωμο ζώο.

«Κοιταχτήκαμε και με χτύπησε με το πόδι της στο κεφάλι μου, έκανα ένα γύρο και επέστρεψα στην αρχική μου θέση. Κυριολεκτικά άκουσα το κρακ στο κεφάλι μου. Το πόδι της αρκούδας δεν είναι μικρό κι απαλό» περιγράφει ο Τσερνόσκι που αιμορραγούσε πολύ από το τραύμα στο κεφάλι και το λαιμό.

Δείτε φωτογραφίες από την επίθεση που δέχτηκε ο Τσερνόσκι στη Gallery: Προσοχή σκληρές εικόνες

Παρά τον πανικό του, κατάφερε να απομακρυνθεί και να αρχίσει να φωνάζει στην αρκούδα, η οποία «ευτυχώς κουράστηκε σε αυτή τη φάση και απλώς έφυγε». Οι υπεύθυνοι του Κέντρου Άγριας Ζωής στο Κολοράντο εντόπισαν το ζώο και το θανάτωσαν, αφού πρώτα είχαν πάρει τα απαραίτητα δείγματα για να βεβαιωθούν πως ήταν το σωστό. «Ποτέ δε θέλουμε να θανατώσουμε ένα ζώο, ωστόσο η προστασία των πολιτών είναι υψίστης σημασίας από τη στιγμή που μια αρκούδα μπει σε σπίτι και κινηθεί επιθετικά προς τους ανθρώπους» ανέφερε ο επικεφαλής του κέντρου, Ματ Γιαμασίτα.

O Τσερνόσκι, αναρρώνει από τα τραύματα και δηλώνει τυχερός, καθώς όπως του είπαν οι γιατροί, τα νύχια της αρκούδας παρά λίγο να χτυπήσουν το μάτι και την καρωτίδα του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο σεξ και φωνές σε νοσοκομείο στα Τρίκαλα - Κάλεσαν την αστυνομία