ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Ζευγάρι υιοθετούσε κουτάβια για να τα ταΐσει στα φίδια του!

ΣΟΚ: Ζευγάρι υιοθετούσε κουτάβια για να τα ταΐσει στα φίδια του!

Δεν μπορεί να πιστέψει άνθρωπος τα όσα φρικτά συνέβαιναν...

Ούτε η λέξη αδιανόητο δεν μπορεί να περιγράψει τα όσα έκανε ένα ζευγάρι από το Μεξικό, καθώς υιοθετούσε κουτάβια και στην συνέχεια τα τάιζε στα φίδια του!

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην επαρχία Aguascalientes, με το σατανικό ζευγάρι να γίνεται αντιληπτό από τους γείτονές του. Η αλήθεια, ωστόσο ήταν πολύ χειρότερη ακόμη και από αυτό που πίστευαν...

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα 24 Horas, το ζευγάρι και συγκεκριμένα ο άντρας, Kevin Peralta de la Torre, υιοθετούσε από τοπικά άσυλα κουτάβια, τα οποία στην συνέχεια τα σκότωνε και τα τάιζε στα φίδια του!

Το σχέδιο του αρρωστημένου ζευγαριού ήταν απλό. Αφού υιοθετούσε τα κουτάβια, στην συνέχεια μπλόκαρε τους χρήστες που τους έδωσαν τα ζωάκια, τηλέφωνα και facebook, και στην συνέχεια προχωρούσαν στις απεχθείς πράξεις τους.

«Τα σκοτώνουν. Εδώ και καιρό μάθαμε πως έχουν μια φάρμα με φίδια. Ζητούν μικρά σκυλάκια και στη συνέχεια τα ταΐζουν στα φίδια. Με έχουν μπλοκάρει από το facebook, εμένα και όσους τους έδωσαν ένα κουτάβι», ανέφερε η Shalom Escudero, μια από τους ανθρώπους που έδωσε κουτάβι στο ζευγάρι.

Είναι άγνωστο αν το ζευγάρι έχει συλληφθεί ωστόσο έχει γίνει επίσημη καταγγελία στην αστυνομία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ξεπερνούν τις 200 οι καταλήψεις στα σχολεία: Ανησυχία για την τήρηση των μέτρων προστασίας