ΚΟΣΜΟΣ

Ντουμπάι: Αποκάλυψη Ελληνίδας DJ – Ετοιμάζεται ελληνικό πάρτι για τις 15 Ιανουαρίου (pics+vids)

Ντουμπάι: Αποκάλυψη Ελληνίδας DJ – Ετοιμάζεται ελληνικό πάρτι για τις 15 Ιανουαρίου (pics+vids)

Ντουμπάι: Την ώρα που ο πλανήτης «βράζει» από τον κορονοϊό, στο «Λας Βέγκας» της Μέσης Ανατολής ετοιμάζεται το «Big Greek Party»     

Περισσότεροι από 1,9 εκατ. είναι οι θάνατοι στον κόσμο από κορονοϊό, ενώ κοντά στα 89 εκατ. είναι τα συνολικά κρούσματα.

Οι αριθμοί αυτοί της πανδημίας, δεν φαίνεται να επηρεάζουν το Ντουμπάι, με τη ζωή εκεί να συνεχίζεται με πάρτι και events. Αυτό έκανε γνωστό η Ελληνίδα DJ, Άντζελα Παντέλη, η οποία εργάζεται εκεί.

Την Πρωτοχρονιά οι εικόνες των Ελλήνων celebrities οι οποίο γιόρτασαν το νέο έτος στο αραβικό Εμιράτο, έκανα το γύρο του διαδικτύου και προκάλεσαν σάλο. Η Άντζελα Παντέλη, DJ, εξωτική χορεύτρια και δασκάλα aerial yoga, ήταν πρωταγωνίστρια εκεί και μιλώντας στην εφημερίδα «On Time», αποκάλυψε πως ετοιμάζεται για το ελληνικό πάρτι που θα πραγματοποιηθεί σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι στις 15 Ιανουαρίου.

«Ήρθα στο Ντουμπάι στις 20 Δεκεμβρίου για τα εορταστικά events που είχα προγραμματίσει. Εκεί κάνω non stop προπόνηση στα ακροβατικά και στη γυμναστική, παίζω μουσική σε διάφορες εκδηλώσεις. Μάλιστα, έχουμε Big Greek Party (ένα μεγάλο ελληνικό πάρτι) στις 15 Ιανουαρίου στο Millenium Hotel όπου θα παίξω μουσική. Στη Νέα Υόρκη, η κατάσταση λόγω έξαρσης του covid-19 είναι τραγική, οι δουλειές ανύπαρκτες, το μέλλον αβέβαιο. Και βέβαια, αφού είμαι στο Ντουμπάι, πάω και στην παραλία», είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: «Κλείδωσε» η παράταση των μέτρων – Σήμερα «κληρώνει» για το click away