ΚΟΣΜΟΣ

«Έχω κάνει πολλά λάθη» λέει η Κάρλα Μπρούνι

«Έχω κάνει πολλά λάθη» λέει η Κάρλα Μπρούνι

Σε αυτοκριτική προχώρησε η πρώτη κυρία της Γαλλίας, που παραδέχθηκε ότι έχει κάνει πολλά λάθη, κατά την πενταετή θητεία του Νικολά Σαρκοζί.

«Έχω κάνει πολλά λάθη. Απέφυγα τις κακοτοπιές επειδή είμαι προσεκτική, αλλά είμαι πολύ φοβισμένη» υποστήριξε η Κάρλα Μπρούνι, σε συνέντευξή της στο France 5.

Η Μπρούνι κατηγόρησε τη στάση πολλών μέσων ενημέρωσης, που επιτίθενται στο Νικολά Σαρκοζί και διερωτήθηκε: «ξέρετε δημοσιογράφους που στηρίζουν το σύζυγό μου ή είναι ουδέτεροι;». Μάλιστα, έκανε λόγο για πολλά κακόβουλα σχόλια και πολλά ψέματα που έχουν ειπωθεί κατά του γάλλου προέδρου, ωστόσο υπεραμύνθηκε της ελευθερίας του Τύπου: «Ακόμη κι αν πλήρωσα το τίμημα, είναι καλύτερο από το να ζει κάποιος σε δικτατορία».

Παρά τις... πίκρες των ΜΜΕ, το πρώην μοντέλο υποστηρίζει ότι τα τελευταία πέντε χρόνια «ήταν τα πιο εξαιρετικά της ζωής της», ενώ αναφέρει ότι αν κάποτε θέλησε να μην θέσει ο Σαρκοζί υποψηφιότητα, ήταν επειδή «φοβάται για εκείνον».

Αμετακίνητη πάντως είναι η Κάρλα Μπρούνι στο ζήτημα της έκθεσης των παιδιών της στην κάμερα, καθώς όπως είπε, θέλει να τα προστατεύσει.