ΚΟΣΜΟΣ

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ την απειλεί πως θα «βγάλει τα άπλυτά της στη φόρα»

Μέγκαν Μαρκλ
AP

Ο Τόμας Μαρκλ, πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, αποκάλυψε πως έμαθε για τη γέννηση της εγγονής του, Λίλιμπετ, από το ραδιόφωνο, και εκλιπάρησε για μια ευκαιρία να τη συναντήσει- μα παράλληλα απείλησε να αποκαλύψει «άπλυτα» στη διαφήμιση μιας επερχόμενης συνέντευξής του.

Ο 76χρονος, που δεν έχει μιλήσει μαζί της από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι το 2018, δηλώνει πως θέλει να έχει ξανά σχέσεις με την κόρη του και παρακαλά να δει το μωρό σε αποκλειστική συνέντευξή του στο 60 Minutes Australia, που πρόκειται να προβληθεί την Κυριακή.

Παράλληλα, ζητά να συγχωρεθεί για το «ένα χαζό λάθος του» και δηλώνει πρόθυμος να επανορθώσει. «Δεν έχω μιλήσει μαζί της από δύο ημέρες πριν τον γάμο» λέει στο διαφημιστικό τρέιλερ, και τονίζει πως θα «απογοητευτεί πολύ» αν δεν μπορέσει να πάρει στα χέρια του την εγγονή του. Υπενθυμίζεται πως οι σχέσεις μεταξύ της Μέγκαν Μαρκλ και του πατέρα της έχουν καταστραφεί λόγω ισχυρισμών πως ο ίδιος έστησε φωτογραφίες με αντάλλαγμα χρήματα.

Ωστόσο, σε μια κίνηση που θα μπορούσε να επιδεινώσει την κατάσταση ακόμα περισσότερο, λέει «θέλετε άπλυτα; Είναι η πρώτη φορά που συζητώ αυτά τα πράγματα».

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε πει ότι ήταν «πολύ ευχαριστημένος» από τα νέα της γέννησης της εγγονής του και έστελνε την αγάπη του στον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ.

Υπενθυμίζεται πως δεν έχει συναντήσει ακόμα τον πρίγκιπα Χάρι, ούτε τον άλλο εγγονό του, Άρτσι.

Με πληροφορίες από The Sun

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Self test: Προς νέα συμφωνία για δωρεάν διάθεση από τα φαρμακεία - Επιβεβαίωση Newsbomb.gr