ΚΟΣΜΟΣ

Αφγανιστάν: Μετά το λούνα παρκ οι Ταλιμπάν το έριξαν στο... θαλάσσιο ποδήλατο - Οι viral φωτογραφίες

Ταλιμπάν
Οι Ταλιμπάν συνεχίζουν να χαρίζουν σουρεαλιστικές εικόνες
Twitter/ Jake Hanrahan

Οι Ταλιμπάν συνεχίζουν να χαρίζουν σουρεαλιστικές εικόνες - Αυτή τη φορά πήγαν για... θαλάσσιο ποδήλατο

Δεν έχουν τέλος οι σουρεαλιστικές εικόνες από το Αφγανιστάν με τους Ταλιμπάν αυτή τη φορά να απολαμβάνουν χαρές όπως μια βόλτα στη λίμνη με θαλάσσια ποδήλατα και φουσκωτά με τις εικόνες τους να γίνονται viral.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο twitterΤαλιμπάν, ορισμένοι εκ των οποίων κρατούν από πυροβόλα μέχρι ρουκετοβόλα, αποφάσισαν να πάνε μια βόλτα με θαλάσσια ποδήλατα και φουσκωτά στο εθνικό πάρκο Band-e Amir στην ανατολική επαρχία Μπαμιγιάν.

Σε μια από τις φωτογραφίες που ανήρτησε ο δημοσιογράφος Τζέικ Χάνραχαν φαίνεται, μάλιστα, ένας από τους Ταλιμπάν να στοχεύει με ρουκετοβόλο.

Το συγκεκριμένο πάρκο είχε αποτελέσει τα τελευταία χρόνια μια όαση μετά τα σχεδόν τριάντα χρόνια αναταραχών στο Αφγανιστάν αποτελώντας ένα τουριστικό θέρετρο για όσους τολμηρούς επέλεγαν τη χώρα αυτή για τις διακοπές τους.

Τις πρώτες ημέρες μετά την είσοδό τους στην Καμπούλ, Ταλιμπάν είχαν καταγραφεί να κάνουν βόλτες σε λούνα παρκ σαν μικρά παιδιά. Στα βίντεο φαίνονταν ένοπλοι Ταλιμπάν με τα καλάσνικοφ στα χέρια να είναι μέσα σε αυτοκινητάκια και να διασκεδάζουν αδιαφορώντας για τον τρόμο που έχει σπείρει σε εκατομμύρια ανθρώπους η παρουσία τους και η επάνοδός τους στην εξουσία.

Σε άλλα βίντεο που είχαν κυκλοφορήσει στο twitter οι Ταλιμπάν διασκέδαζαν με την ψυχή τους πάνω σε ένα καρουζέλ με αλογάκια στα οποία κανονικά θα έπρεπε να διασκεδάζουν μικρά παιδιά.

Στο τελευταίο από τα σουρεαλιστικά βίντεο φαίνονται νεαροί σε ηλικία Ταλιμπάν που ανήκουν στις ομάδες που κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην Καμπούλ να δοκιμάζουν τα όργανα γυμναστικής ενώ ένας ένοπλος που έχει περασμένο στον ώμο του ένα ρουκετοβόλο τους καταγράφει χαμογελαστός με το κινητό του τηλέφωνο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μυτιλήνη: Μετέφερε 4,5 κιλά κοκαΐνης με «ξεκάρφωμα» τον 11χρονο γιο της και σφραγίδα «Dior»

AUKUS: Ιδού γιατί έφυγαν οι ΗΠΑ από το Αφγανιστάν - Ο νέος ψυχρός πόλεμος

Αντίστροφη μέτρηση για την τρίτη δόση: Οι ανακοινώσεις, η υποχρεωτικότητα και τα «καυτά» ερωτήματα