ΚΟΣΜΟΣ

Ληστής δολοφόνησε γυμναστή στη Ν. Αφρική ενώ έκανε μάθημα με Zoom σε 200 άτομα – Σκληρές εικόνες

Ληστής δολοφόνησε γυμναστή στη Ν. Αφρική ενώ έκανε μάθημα με Zoom σε 200 άτομα – Σκληρές εικόνες

Σοκ έχει προκαλέσει στη Νότια Αφρική η δολοφονία ενός γυμναστή από ληστή την ώρα που έκανε μάθημα μέσω Zoom σε 200 άτομα

Θύμα δολοφονίας από ένοπλο ληστή μέσα στο σπίτι του στη Νότια Αφρική έπεσε ένας γυμναστής την ώρα που έκανε μάθημα μέσω Zoom σε περίπου 200 άτομα με τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης να καταγράφεται σε φωτογραφίες και βίντεο.

Στις εικόνες φαίνεται ένας μαυροντυμένος άνδρας ο οποίο φορούσε μια μαύρη κουκούλα να πλησιάζει τον Lawrence Masinge και να τον πυροβολεί ενώ αυτός εκτελούσε μια άσκηση στο πάτωμα του σπιτιού του.

«Αμέσως μόλις είδα τον άνθρωπο αυτό να μπαίνει στο πλάνο κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Τον είδα να πυροβολεί δύο φορές. Τον σκότωσε εν ψυχρώ και χωρίς κανέναν δισταμό» δήλωσε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του γυμναστή.

Η δολοφονία έγινε στις 7:10 το απόγευμα της Πέμπτης (ώρα Νότιας Αφρικής) με τους διασώστες να φτάνουν στο σημείο περίπου μισή ώρα αργότερα χωρίς, όμως, να μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να διαπιστώσουν τον θάνατο του άτυχου γυμναστή.

Δείτε ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ στη Gallery που ακολουθεί:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαλάνδρι: Οι παρακολουθήσεις της εικαστικού και οι εμμονές – Ο γιατρός δίνει μάχη στη ΜΕΘ

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Αυτός είναι ο σκληρός κακοποιός που απέδρασε από τις φυλακές Κορίνθου

Χαλάνδρι: Το παρασκήνιο της δολοφονικής επίθεσης στον οφθαλμίατρο - Του έστηνε καρτέρι για μέρες