ΚΟΣΜΟΣ

Disney: Το νέο της εστιατόριο σερβίρει δείπνο 220 μίλια πάνω από τη Γη (pics)

Disney: Το νέο της εστιατόριο σερβίρει δείπνο 220 μίλια πάνω από τη Γη (pics)

Το Space 220 της Disney, που βρίσκεται στο Epcot κοντά στο Mission: Space, υποδέχτηκε τους πρώτους επισκέπτες του στα τέλη Σεπτεμβρίου

Την εμπειρία ενός δείπνου στο… διάστημα έχουν πλέον τη δυνατότητα να βιώσουν οι επισκέπτες της Disney καθώς μπορούν να φάνε 220 μίλια πάνω από τη Γη.

Αυτή η νέα καθηλωτική γευστική εμπειρία στο Epcot της Disney World είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα από ένα ταξίδι στο διάστημα.

Το Space 220, που βρίσκεται στο μέρος του Epcot κοντά στο Mission: Space, υποδέχτηκε τους πρώτους επισκέπτες του στα τέλη Σεπτεμβρίου, ανοίγοντας τις πόρτες του στο κοινό για τον εορτασμό της 50ης επετείου του Walt Disney World.

Ο ενθουσιασμός για τον επισκέπτη ξεκινά πριν ακόμη καθίσει στα τραπέζια. Αφού εισέλθει στο χώρο του Space 220, θα επιβιβαστεί σε έναν διαστημικό ανελκυστήρα και θα πετάξει στα 220 μίλια πάνω από τη Γη, παρακολουθώντας την Disney World και τη Φλόριντα να πέφτουν στα πόδια του και να εμφανίζεται ο Διαστημικός Σταθμός Centauri ακριβώς από πάνω.

Στη συνέχεια, θα περπατήσει μέσα στον διαστημικό σταθμό, θα προσπεράσει μια φουτουριστική Ζώνη Ανάπτυξης και θα καταλήξει στον κύριο χώρο του εστιατορίου, όπου ο καθένας από τη θέση του μπορεί να απολαύσει τη θέα: τη Γη και τα αστέρια -προσοχή στους αστροναύτες που επιπλέουν έξω- μέσα από τα μεγάλα πανοραμικά παράθυρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: «Κορμιά πετούσαν δεξιά-αριστερά» - 28 οι τραυματίες από το αυτοκίνητο που έπεσε σε παρέλαση

Σφίγγει ο κλοιός για τον ηθοποιό Λ.Φ. που καταγγέλλεται για βιασμό - Τι υποστηρίζει

«Ότι έγινε, έγινε συναινετικά»: Τι υποστηρίζει ο ηθοποιός Λ.Φ. που καταγγέλλεται για βιασμό