ΚΟΣΜΟΣ

Jessie J: Έχασε το παιδί που κυοφορούσε η τραγουδίστρια - Η συγκλονιστική ανάρτησή της

Τραγουδίστρια αποβολή
«Αφού πήγα για 3ο υπέρηχο, μου είπαν ότι δεν υπήρχε πια καρδιακός παλμός», αναφέρει στην ανάρτησή της
Instagram

Η τραγουδίστρια Jessie J έχασε το μωρό της - Το μήνυμά της στις γυναίκες

Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια Jessie J, καθώς όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, έχασε το μωρό που κυοφορούσε. Ειδικότερα, ανέβασε μία φωτογραφία, όπου κρατάει στα χέρια της ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης και με έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς της φίλους ότι απέβαλε.

«Χθες το πρωί γελούσα με μια φίλη μου λέγοντας της "σοβαρά πώς θα δώσω συναυλία στο Λος Άντζελες αύριο το βράδυ, χωρίς να πω σε όλο το κοινό ότι είμαι έγκυος;". Μέχρι χθες το απόγευμα φοβόμουν στην σκέψη ότι πρέπει να ολοκληρώσω τη συναυλία χωρίς να "σπάσω"», ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια.

«Αφού πήγα για 3ο υπέρηχο, μου είπαν ότι δεν υπήρχε πια καρδιακός παλμός. Αυτό το πρωί, νιώθω ότι δεν έχω κανέναν έλεγχο των συναισθημάτων μου. Μπορεί να μετανιώσω που το δημοσίευσα. Μπορεί και όχι. Βασικά δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να τραγουδήσω απόψε.. Δεν αποφεύγω τη θλίψη ή την διαδικασία της, αλλά ξέρω ότι το τραγούδι απόψε θα με βοηθήσει», ανέφερε μεταξύ άλλων η Jessie J.

«Έχω κάνει μόνο δύο σόου σε δύο χρόνια και η ψυχή μου το χρειάζεται, ακόμη περισσότερο σήμερα. Ξέρω ότι κάποιοι θα σκεφτούν ότι πρέπει να ακυρώσω τη συναυλία. Αλλά αυτή τη στιγμή ξέρω ένα μόνο πράγμα. Ξεκίνησα να τραγουδάω όταν ήμουν μικρή από χαρά, για να γεμίσω την ψυχή μου με αγάπη, αυτό δεν έχει αλλάξει ποτέ και πρέπει να το επεξεργαστώ με τον τρόπο μου. Θέλω να είμαι ειλικρινής και αληθινή και να μην κρύβω αυτό που νιώθω. Μου αξίζει αυτό. Θέλω να είμαι όσο μπορώ ο εαυτός μου αυτή τη στιγμή», συμπλήρωσε.

Δείτε την ανάρτηση της τραγουδίστριας:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στα Καλύβια: Χωρίς ταυτότητα τα βρέφη που θάφτηκαν στην αυλή του ιερέα - Τι λέει ο δήμαρχος

Σέρρες: Σάλος με ιερέα για τις προκλητικές πόζες σε φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram

Κορονοϊός: Το 4ο κύμα «σφυροκοπά» τη χώρα - Τα δύο σενάρια για τα Χριστούγεννα και το «plan b»