ΚΟΣΜΟΣ

Έξαλλος ο Τραμπ με τον Νετανιάχου: Γιατί είπε «γ@@@σε τον» σε Ισραηλινό δημοσιογράφο

Ντόναλντ Τραμπ Μπέντζαμιν Νετανιάχου
O Ντόναλντ Τραμπ είναι πολύ θυμωμένος με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου όπως αποκάλυψε σε Ισραηλινό δημοσιογράφο
AP PHOTO

O Ντόναλντ Τραμπ είναι πολύ θυμωμένος με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου όπως αποκάλυψε σε Ισραηλινό δημοσιογράφο

Σε μια αποκάλυψη για την οργισμένη αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ για τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου επειδή συνεχάρη τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, για την εκλογή του προχωρά Ισραηλινός δημοσιογράφος σε βιβλίο που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τον Μπαράκ Ραβίντ στον οποίο ο Τραμπ μίλησε τον περασμένο Απρίλιο και τον περασμένο Ιούλιο, αυτό που εξόργισε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ ήταν το πόσο γρήγορα έστειλε ο Νετανιάχου τα συγχαρητήριά του στον Μπάιντεν.

«Το έκανε πολύ νωρίς. Συτομότερα από ό,τι οι περισσότεροι. Δεν του έχω μιλήσει από τότε. Γ@@@σε τον» είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ στον Ραβίντ.

Ο Τραμπ στη συνέντευξή του πάνω στην οποία βασίστηκε το βιβλίο με τίτλο Trump’s Peace που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή λέει, επίσης, ότι κανείς δεν είχε βοηθήσει τον Νετανιάχου περισσότερο από τον ίδιο και άρα θεώρησε προδοσία τα συγχαρητήρια του πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ στον Μπάιντεν.

«Κανείς δεν έκανε περισσότερα από μένα για τον Μπίμπι (σ.σ. το υποκοριστικό του Νετανιάχου). Και τον εκτιμούσα τον Μπίμπι. Ακόμα τον εκτιμώ τον Μπίμπι. Ήταν ο άνδρας για τον οποίο έκανα τα περισσότερα από όσους συναναστράφηκα» είπε ο Τραμπ.

«Αλλά μου αρέσει και η αφοσίωση. Ο πρώτος που συνεχάρη τον Μπάιντεν ήταν ο Μπίμπι. Και όχι μόνο τον συνεχάρη αλλά το έκανε και on camera. Ένιωσα προσωπική απογοήτευση γι’ αυτό. Ο Μπίμπι θα μπορούσε να μείνει για πάντα σιωπηρός. Έκανε ένα τρομερό λάθος» πρόσθεσε ο Τραμπ για τον Νετανιάχου.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ υποστηρίζει, μάλιστα, ότι ήταν αυτός που έσωσε τον Νετανιάχου από την ήττα στις εκλογές του Απριλίου του 2019 στο Ισραήλ όταν αποφάσισε να αναγνωρίσει ισραηλινή κυριαρχία στα Υψίπεδα του Γκολαν: «Θα είχε χάσει αυτές τις εκλογές αν δεν ήμουν εγώ. Ανέβηκε πολύ μετά από αυτό που έκανα. Κέρδισε 10 με 15 μονάδες μετά από αυτό που έκανα για τα Υψίπεδα του Γκολάν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο συζυγοκτόνος της Αλεξανδρούπολης

Μέγκι Ντρίο: Πέθανε η μητέρα της από κορονοϊό - «Κατέρρευσε» στον αέρα της εκπομπής

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το χάπι για το βάρος, οι απιστίες και το «την άκουσα» από την επιτυχία