ΚΟΣΜΟΣ

Αδιανόητο έγκλημα στις ΗΠΑ: Εγγονός έριξε ζωντανή στον καταψύκτη την 82χρονη γιαγιά του

Αδιανόητο έγκλημα στις ΗΠΑ: Εγγονός έριξε ζωντανή στον καταψύκτη την 82χρονη γιαγιά του
Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε τον Δεκέμβριο αλλά αποκαλύφθηκε τώρα
FOX 5

Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε τον Δεκέμβριο αλλά αποκαλύφθηκε τώρα

Ανατριχίλα προκαλεί το έγκλημα με θύμα μια 82χρονη στη Τζόρτζια των ΗΠΑ καθώς δράστης φέρεται να είναι ο εγγονός της ηλικιωμένης ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, την έβαλε στον καταψύκτη ενώ η γυναίκα ήταν ζωντανή.

Όπως μετέδωσε το Fox 5 Atlanta επικαλούμενο αστυνομικές πηγές όλα συνέβησαν τον περασμένο Δεκέμβριο όταν η 82χρονη είχε πτώση με αποτέλεσμα να υποστεί αρκετά κατάγματα. Αντί, όμως, ο Robert Keith Tincher III, όπως είναι το όνομα του εγγονού της, να αναζητήσει βοήθεια αυτό που έκανε ήταν να τυλίξει την ηλικιωμένη με πλαστικές σακούλες και να την ρίξει στον καταψύκτη.

«Από τα στοιχεία που έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε έχουμε καταλήξει ότι ο δράστης γνώριζε ότι η 82χρονη ανάσαινε και κινούταν πριν να την βάλει στον καταψύκτη» είπε αστυνομικός στο κανάλι προσθέτοντας ότι δεν είχε προηγηθεί κάποια ένταση ή επεισόδιο που να δικαιολογεί την πράξη.

O δράστης του φρικτού εγκληματος

Ο Tincher έζησε για μήνες στο σπίτι μαζί με το πτώμα της 82χρονης γιαγιάς του πριν να αποφασίσει τον Μάρτιο να μεταφέρει τον καταψύκτη σε αποθήκη φοβούμενος ότι το έγκλημα θα αποκαλυφθεί.

Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ο Tincher υποστήριξε ότι δεν τους ενημέρωσε για ό,τι είχε συμβεί επειδή εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για απειλές που είχε απευθύνει το 2018 σε βάρος της γυναίκας του.

Ο ίδιος, μάλιστα, δεν δίστασε να πει στους αστυνομικούς ότι αγαπούσε την γιαγιά του «γιατί ήταν το μόνο μέλος της οικογένειάς του που του είχε δείξει αγάπη και στοργή».