ΚΟΣΜΟΣ

Τζόνι Ντεπ: Η δίκη με την Άμπερ Χερντ τον έφερε πιο κοντά στη δικηγόρο του - Οργιάζουν οι φήμες

O Tζόνι Ντεπ με τη δικηγόρο του
O Tζόνι Ντεπ με τη δικηγόρο του

Η πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ πυροδοτεί όργιο φημολογίας και εξακολουθεί να γεμίζει τις σελίδες των ταμπλόιντ ανά τον πλανήτη.

Κάθε κομμάτι της δίκης του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ αναλύεται ενδελεχώς, καθώς το πρώην ζευγάρι βγάζει τα άπλυτα της ταραγμένης σχέσης του στο δικαστήριο. Και οι δύο σταρ του Χόλιγουντ κατηγορούν ο ένας τον άλλον για αδιανόητη κακοποίηση, είτε αυτή είναι ψυχική, σωματική ή συναισθηματική.

Κάθε νέος τίτλος μοιάζει με σενάριο χάους στο Χόλιγουντ, όλα όμως καταλήγουν στο γεγονός ότι ο Ντεπ και η Χερντ μήνυσαν ο ένας τον άλλον για υπέρογκα χρηματικά ποσά. Η τελευταία φήμη στο «έπος» είναι οι ισχυρισμοί ότι ο Ντεπ έχει ερωτική σχέση με μία από τους δικηγόρους που τον υπερασπίζονται, πληροφορία ωστόσο που το TMZ ανέφερε ότι δεν ισχύει.

Οι έρωτές του Τζόνι Ντεπ έχουν απασχολήσει έντονα τον σκανδαλοθηρικό Τύπο. Και για μία ακόμη φορά η συναισθηματική ζωή του διάσημου πρωταγωνιστή γίνεται αντικείμενο σχολιασμού ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη φάση. Πολλοί κάνουν λόγο για ένα νέο έρωτα ανάμεσα στον 58χρονο και τη γοητευτική δικηγόρο του Καμίλ Βάσκεζ.

Στο συνεχιζόμενο σίριαλ της δίκης, κάποιοι «είδαν» μια συνενοχή, ένα είδος οικειότητας μεταξύ της δικηγόρου και του ηθοποιού, που προδόθηκε από κάποιες χειρονομίες, όπως ισχυρίζονται. Κατά τη διάρκεια της δίκης, τραβήχτηκαν και κοινοποιήθηκαν φωτογραφίες από την αλληλεπίδρασή τους και τα...συνωμοτικά τους γέλια. Όλα αυτά έχουν τροφοδοτήσει ένα όργιο φημολογίας που κάνει λόγο για πιθανή σχέση μεταξύ τους.

Το TMZ ανέφερε ότι οι φανατικοί των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν τρελαθεί με τις φήμες τόσο στο TikTok όσο και στο Twitter. «Σε εκείνο το σημείο, οι πηγές μας μάς λένε ... όλοι στη νομική ομάδα είναι κουμπωμένοι, αλλά όλοι έχουν έρθει πολύ κοντά με τον πελάτη τους. Η σχέση ειναι τόσο επαγγελματική όσο και φιλική. Όσο για όλα τα χαμόγελα και τα γέλια που έχουν παρατηρήσει ορισμένοι μεταξύ του Τζόνι και της Καμίλ, μας λένε ότι τον βρίσκει αστείο… και δεν μπορούσε παρά να γελάσει με κάποια από τααστεία του και το χιούμορ του»

Ποια είναι η δικηγόρος του Ντεπ

Η38χρονη Βάσκεζ εκπροσωπεί τη νομική ομάδα που υπερασπίζεται τον Ντεπ στην υπόθεση εναντίον της πρώην συζύγου του και σύμφωνα με το Focus, ειδικεύεται σε δικαστικές διαφορές και σε αθετήσεις και παραβιάσεις συμβολαίων.

Αν και οι φήμες οργιάζουν, ο ιστότοπος TMZ επιβεβαίωσε σύμφωνα με πηγές ότι δεν υπάρχει σχέση μεταξύ τους. Υπάρχει απλά μια στενή και φιλική σχέση που αναπτύχθηκε ως αποτέλεσμα των όσων συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες.

Τα ίδια ΜΜΕ επιβεβαιώνουν μάλιστα ότι η Βάσκεζ διατηρούσε σχέση εδώ και αρκετούς μήνες με Βρετανό επιχειρηματία ακινήτων, κάτι που θα απέκλειε το ενδεχόμενο ειδυλλίου με τον πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής».

Διαβάστε επίσης:

Άμπερ Χερντ: «Λύγισε» στην κατάθεσή της – Η επίθεση με το μπουκάλι και η αφόρητη ζήλια του Ντεπ