ΚΟΣΜΟΣ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Συναντήθηκε για πρώτη φορά με τη δισέγγονή της Λίλιμπετ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Συναντήθηκε για πρώτη φορά με τη δισέγγονή της Λίλιμπετ
Η πρώτη συνάντηση της Βασίλισσας Ελισάβετ με τη δισέγγονή της Λίλιμπετ.

Για πρώτη φορά συνάντησε τη δισέγγονή της Λίλιμπετ η βασίλισσα Ελισάβετ. Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκαν στο Λονδίνο για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Η πρώτη συναντηση έγινε ανάμεσα στην Βασίλισσα Ελισάβετ και την μικρή Λίλιμπετ. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, βρίσκονται στο Λονδίνο δύο χρόνια μετά το «διαζύγιο» με το παλάτι, εν όψει των εορτασμών για την συμπλήρωση των 70 χρόνων της βασίλισσας στον θρόνο.

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, στο πλαίσιο των εορτασμών γευμάτισαν μαζί της κεκλεισμένων των θυρών και εκεί η βασίλισσα συνάντησε για πρώτη φορά τη δισέγγονή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα Λίλιμπετ, που επέλεξαν ο Χάρι και η Μέγκαν, προέρχεται από το χαϊδευτικό της βασίλισσας Ελισάβετ και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά όταν η ίδια ήταν μικρό παιδί και δεν μπορούσε να προφέρει σωστά το όνομά της.

Το Σάββατο (4/6) θα γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους Λίλιμπετ και στην εκδήλωση θα βρίσκεται η βασίλισσα Ελισάβετ. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ θα απουσιάζουν.

Υπενθυμίζεται ότι Χάρι και Μέγκαν βρίσκονται από την Τρίτη (31/5) στην Μ. Βρετανία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο. Χθες παρακολούθησαν την παρέλαση όχι από το μπαλκόνι αλλά από το παλιό γραφείο του Δούκα του Ουέλινγκτον ενώ δεν συμπεριλήφθηκαν στην άμαξα κατά τη διάρκεια της πομπής.

Σήμερα παρευρέθηκαν στη Λειτουργία των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, πραγματοποιώντας την πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά το Megxit.

Σχετικές ειδήσεις