ΚΟΣΜΟΣ

Mary Mara: Νεκρή η διάσημη ηθοποιός - Πνίγηκε σε ποτάμι

Mary Mara: Νεκρή η διάσημη ηθοποιός - Πνίγηκε σε ποτάμι
Νεκρή στα 61 της χρόνια εντοπίστηκε η ηθοποιός Mary Mara, γνωστή για τους ρόλους της «Στην Εντατική και «Law & Order»

Τραγικό τέλος είχε η 61χρονη Mary Mara, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της σε σειρές όπως η «Εντατική» και το «Νόμος και Τάξη»

Νεκρή στα 61 της χρόνια εντοπίστηκε η ηθοποιός Mary Mara, γνωστή για τους ρόλους της «Στην Εντατική και «Law & Order». «Η Mary ήταν μία από τις καλύτερες ηθοποιούς που γνώρισα ποτέ», είπε ο μάνατζέρ της, Craig Dorfman. «Ακόμα θυμάμαι όταν την είδα στη σκηνή το 1992 στο "Mad Forest" στο Μπρόντγουεϊ. Ήταν αστεία και αληθινή προσωπικότητα. Όλοι την αγαπούσαν. Θα μας λείψει».

Σύμφωνα με δελτίο τύπου από την αστυνομία της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήση την Κυριακή γύρω στις 8:10 π.μ. τοπική ώρα για «πιθανό πνιγμό». Οι Αρχές έφτασαν στο σημείο και «ανακάλυψαν μια γυναίκα νεκρή στον ποταμό St. Lawrence», ανέφερε η ανακοίνωση. «Η προανάκριση δείχνει ότι το θύμα πνίγηκε ενώ κολυμπούσε», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις πάλης.

Φως στην αιτία θανάτου της ηθοποιού θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή. Η Mary Mara είχε παίξει σε επεισόδια σειρών όπως Dexter, The Practice και Star Trek: Enterprise.

Με πληροφορίες από: CNN