ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Γιατί κατέρρευσε η δημοσιογράφος στο ντιμπέιτ Σούνακ - Τρας

Βρετανία: Γιατί κατέρρευσε η δημοσιογράφος στο ντιμπέιτ Σούνακ - Τρας

Σοκαρισμένοι είναι οι Βρετανοί από την διακοπή του ντιμπέιτ ανάμεσα στον Ρίσι Σούνακ και στην Λιζ Τρας, λόγω της λιποθυμίας σε ζωντανή μετάδοση της παρουσιάστριας, Κέιτ Μακάν.

Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει η περιπέτεια της υγείας της Κέιτ Μακάν, της δημοσιογράφου που λιποθύμησε κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ Σούνακ - Τρας.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο η Μακάν δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας και η λιποθυμία της αποδόθηκε σε άγχος και στρες. Μάλιστα, δόθηκε νέο ραντεβού για τηλεμαχία ανάμεσα στους δυο διεκδικητές για την 4η Αυγούστου.

«Με ανακούφιση άκουσα ότι η Κέιτ Μακάν είναι μια χαρά. Πραγματικά λυπάμαι που έπρεπε να τελειώσει μια τόσο καλή συζήτηση. Ανυπομονώ να συναντηθούμε ξανά σύντομα με την Κέιτ και την υπόλοιπη ομάδα του», έγραψε η Τρας μετά το περιστατικό στο λογαριασμό της στο Twitter.

Η Μακ Καν, πολιτική συντάκτρια στο Talk TV, είχε προγραμματιστεί να συντονίσει την τηλεμαχία μαζί με τον συνάδελφο της από τη «Sun», Χάρι Κόουλ, ο οποίος, ωστόσο, δεν προσήλθε, αφού είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό.