ΚΟΣΜΟΣ

Κυκλώνας Ίαν: Η τρομακτική προσπάθεια δημοσιογράφου να σταθεί όρθιος μέσα σε «χαλασμό»

Κυκλώνας Ίαν: Η τρομακτική προσπάθεια δημοσιογράφου να σταθεί όρθιος μέσα σε «χαλασμό»

Ο κυκλώνας Ίαν έχει «σαρώσει» τη Φλόριντα δημιουργώντας προβλήματα σε εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις, με τα τηλεοπτικά δίκτυα στις ΗΠΑ να μετατρέπουν και τη φυσική καταστροφή σε… σόου.

Πρωτοφανές είναι το πέρασμα του κυκλώνα Ίαν από τις ΗΠΑ, καθώς σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του. Η θάλασσα στις ακτές της Φλόριντα έχει μπει πλέον μέσα στις πόλεις, οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ορμητικά ποτάμια και σε κάποιες περιπτώσεις παρέσυραν ολόκληρα σπίτια.

Η φυσική καταστροφή, ωστόσο, δεν έχει πτοήσει τα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ που επέμειναν να στέλνουν τους ρεπόρτερ τους στο «μάτι» του κυκλώνα για να καταγράψουν όσα συμβαίνουν. Ενδεικτικό είναι το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει την απεγνωσμένη προσπάθεια ενός δημοσιογράφου να σταθεί όρθιος τη στιγμή που γύρω του… καταρρέουν τα πάντα.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως στα χιλιάδες σχόλια που έγιναν για το βίντεο οι περισσότεροι χρήστες των social media κατακρίνουν τον τηλεοπτικό σταθμό που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του εργαζόμενου, και απορούν πως ακόμα στο 2022 τα κανάλια «πουλάνε» τέτοια ρεπορτάζ...